Cu cine s-a fotografiat Dan Capatos la UNTOLD. Nu te așteptai să apară lângă această vedetă PRO TV

Cu cine s-a fotografiat Dan Capatos la UNTOLD. Nu te așteptai să apară lângă această vedetă PRO TV
Cu cine s-a fotografiat Dan Capatos la UNTOLD. Nu te asteptai sa apara langa aceasta vedeta PRO TV

Nu puțini sunt cei care știu că Dan Capatos este un mare fan al muzicii electronice, motiv pentru care nu avea cum să rateze festivalul Untold de la Cluj, eveniment pe care-l onorează cu prezența în fiecare an. Cine este vedeta de la PRO TV care a apărut în poză alături de prezentatorul de la Xtra Night Show.

Dan Capatos s-a pozat cu o vedetă PRO TV la Untold

Joi, 9 septembrie, Dan Capatos i-a predat Paulei Chirilă ștafeta emisiunii Xtra Night Show pentru a „fugi” la Cluj, acolo unde s-a distrat de minune ascultând muzica celor mai tari DJ din lume.

În prima seară de la Untold au cântat în deschidere Smiley și Delia, spre bucuria românilor aflați la celebrul festival. Pe lângă Răzvan Munteanu și Codin Maticiuc, Dan Capatos și-a uimit urmăritorii de pe Instagram atunci când s-a pozat alături de una dintre cele mai cunoscute vedete de la PRO TV.

Mai exact, prezentatorul de la XNS s-a fotografiat alături de Cabral, unul dintre prietenii săi buni. Imaginea a fost imortalizată și urcată pe contul oficial de Instagram al vedetei de la Antena Stars, alături de descrierea: „Oare ce ar spune 100 de români la XNS???”.

Paula Chirilă a prezentat emisiunea Xtra Night Show în locul lui Dan Capatos

Prietenul la nevoie se cunoaște, iar Dan Capatos a știut la cine să apeleze pentru a-l ajuta în ediția de joi, 9 septembrie, să modereze showul XNS cât timp el este plecat la festivalul Untold.

Buna lui prietenă și colegă de trust Paula Chirilă a preluat frâiele emisiunii de la Antena Stars, alături de colegul ei Cătălin Bordea.

Veșnic tânără, efervescentă, plină de viață și umor, Paula Chirilă a bucurat telespectatorii de la Antena Stars când au văzut-o în postura de gazdă a celebrului late night show.

„M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să fiu o drăguță. Inculpatul (n.r – Dan Capatos) este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este. La Untold.”, a declarat Paula Chirilă de la pupiptrul de prezentator al emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

„Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!”, a adăugat Cătălin Bordea.

Urmăriți Playtech.ro și pe