Live Stream Online Puterea Dragostei, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 18 ianuarie

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D - Live Stream -  Ediția de pe 18 ianuarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream –  Ediția de pe 18 ianuarie

După vestea că Simina și Alex Zănoaga vor aduce pe lume primul bebeluș din familia ”Puterea dragostei”, fanii cred că și o altă fostă concurentă este însărcinată.

Aceasta s-a pozat cu mâinile la burtică, lăsând să se înțeleagă faptul că protejează ceva de preț, cum ar fi o posibilă sarcină. Este vorba despre Raluca Munte, care i-a surprins pe fanii ei cu această poză. Încă nu se știe dacă Raluca este sau nu însărcinată, mai ales că momentan nu este în nicio relație.

Raluca Munte s-a despărțit de iubit

Raluca și iubitul ei, Origen, s-au despărțit. Cei doi mergeau tot timpul împreună, peste tot, dar de câteva săptămâni Raluca apare singură. Mai mult decât atât, Raluca nu mai are fotografii cu el pe rețelele de socializare și nici video-uri.

Raluca s-a împăcat cu Origen la scurt timp după ce s-a despărțit de Ricardo. Cei doi merseseră într-o superbă vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți urmăritorii lor.

Livian, momente dificile cu Bianca

Livian a fost nevoit să îi arate Biancăi conversații ale sale cu alte fete.  Livian a făcut un vlog în care le-a dat o replică celor care au spus că relația lui cu Bianca s-a răcit.

Unii dintre fanii „Puterea dragostei” o acuză pe Bianca de faptul că l-ar fi transformat pe Livian într-un „cățeluș”. Părerile au fost împărțite, existând și destui fani ai emisiunii care nu au fost de acord cu această opinie. „Nu este adevărat… se iubesc mult” și „Cine spune asta nu se uită la emisiune, ci aruncă cu vorbe în Bianca pentru că au ciudă pe ea și nu e treaba lor ce fac ei doi” au fost două dintre comentariile unor fani care nu sunt de acord cu această opinie.

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream –  Ediția de pe 18 ianuarie.

Prima reacție a lui Jador după ce Simina s-a măritat

Simina și Alex Zănoaga s-au căsătorit civil. Aceștia au culminat totul cu o petrecere pe cinste la care au cântat mai mulți foști concurenți ”Puterea dragostei”.

La câteva zile de la nuntă, Jador nu s-a putut abține să nu îi mai transmită un mesaj Siminei, deși nu a precizat clar pentru cine era mesajul:

„Inconștiento, ai fost mireasă, te-ai crezut superioară și tu defapt ești o mânză! Te pup”, a transmis Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI