CFR Cluj – Slavia Praga 0-1, în play-off-ul Champions League. Omrani a ratat un penalty! Vezi rezumatul VIDEO

CFR Cluj – Slavia Praga 0-1, în play-off-ul Champions League. Omrani a ratat un penalty! Vezi rezumatul VIDEO
Live Stream Online CFR Cluj - Slavia Praga Live Video - play-off Champions League

CFR Cluj – Slavia Praga se joacă marți, 20 august 2019, în prima manșă din play-off-ul Champions League. Meciul se dispută pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, de la ora 22:00 și este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Partida poate fi urmărită și online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

UPDATE – Fluier final! CFR Cluj – Slavia Praga se termină 0-1, după golul marcat de Masopust în minutul 28. Calificarea în grupele Champions League se joacă în Cehia, miercuri, 28 august 2019. Ardelenii vor avea o sarcină dificilă în returul de la Praga.

UPDATE – Minutul 90+2. Skoda primește cartonaș galben.

UPDATE – Minutul 87. Iese Bordeianu și intră Hoban.

UPDATE – Minutul 87. Soucek primește cartonaș galben.

UPDATE – Minutul 84. Schimbare la Slavia Praga. Iese Masopust și intră Holes.

UPDATE – Minutul 78. Omrani ratează penalty-ul obținut tot de el și scorul rămâne 1-0 pentru Slavia.

UPDATE – Minutul 77. Arbitrul acordă penalty pentru CFR Cluj. Decizia este validată după ce consultă VAR.

UPDATE – Minutul 72. Schimbare la CFR. Dan Petrescu îl aruncă în luptă pe Păun, în locul lui lui Aurelio.

UPDATE – Minutul 70. Burcă oprește prin fault un jucător advers care scăpase periculos pe un contraatac și primește cartonaș galben.

UPDATE – Minutul 68. Tehnicianul praghezilor face și a doua schimbare. Iese van Buren și intră Skoda.

UPDATE – Minutul 64. Se face prima modificare și la Slavia Praga. Iese Traore și intră Kral.

UPDATE – Minutul 51. Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Rondon șutează pe jos, din unghi, mingea îl depășește pe Coral, dar nimerește bara laterală a porții.

UPDATE – Începe repriza secundă. Dan Petrescu face prima schimbare la CFR Cluj. Iese Țucudean și intră Rondon.

UPDATE – Pauză. O primă repriză slabă făcută de CFR Cluj, care este condusă cu 1-0. Dan Petrescu se îndreaptă îngrijorat către vestiare.

UPDATE – Minutul 45. Bordeianu primește cartonaș galben.

UPDATE – Minutul 43. Arbitrul îi acordă cartonaș galben lui Toufal, de la Slavia Praga.

UPDATE – Minutul 31. Primul cartonaș galben al partidei este primit de Djokovic.

UPDATE – Minutul 28. Deschidere de scor la Cluj-Napoca. Masopust reia cu latul de la marginea careului de 16 metri și face 1-0 pentru Slavia Praga.


UPDATE – S-a dat startul în meciul CFR Cluj – Slavia Praga.

UPDATE – S-au anunțat echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Cestor, Burcă, Camora –  C. Deac,  Bordeianu, L. Aurelio, Djokovic –  Țucudean, Omrani. Rezerve: Vâtcă, Păun, Costache, Hoban, Mureșan, Peteleu, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu

Slavia Praga: Kolar – Coufal, Hovorka, Kudela, Boril – Soucek, Traore – Masopust, Stanciu, Olayinka – Van Buren. Rezerve: Kovar, Holes, Husbauer, Băluță, Skoda, Helal, Kral. Antrenor: Jindřich Trpišovský

UPDATE – Accidentare în lotul CFR-ului. Vinicius s-a lovit la antrenament și va fi înlocuit de Mike Cestor.


Live Stream Online CFR Cluj – Slavia Praga Live Video – play-off Champions League

Clujenii au ajuns în play-off-ul Champions League după ce au trecut de 3 tururi preliminare: 0-1 și 3-1 cu Astana, 1-1 și 2-2 cu Maccabi Tel Aviv și 1-1 și 4-3 cu Celtic. Partida cu Slavia Praga va fi prima din istoria României la care se va folosi asistența video și va fi arbitrată de o brigadă din Turcia care îl va avea la centru pe Cuneyt Cakir. Dacă îi vor elimina pe cehi în dublă manșă, ardelenii vor juca din nou în grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi.

Echipe probabile pentru meciul CFR Cluj – Slavia Praga, în play-off-ul Champions League:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora –  C. Deac,  Bordeianu, L. Aurelio, Djokovic –  Rondon, Omrani. Antrenor: Dan Petrescu

Slavia Praga: Kolar – Coufal, Kudela, Hovorka, Zeleny – Husbauer, Soucek – Masopust, N. Stanciu, Olayinka – Yusuf. Antrenor: Jindrich Trpisovsky

„Suntem conştienţi de valoarea Slaviei Praga. Acum, când o să zic că sunt mai buni ca noi, o să zică toţi că nu am dreptate, dar clar că valoarea lor e peste a noastră. Dar, cum aţi văzut, trei meciuri în Champions League eu zic că ne-am autodepăşit cu toţii, am eliminat echipe mai valoroase, cu buget mai mare, cu jucători mai buni. Trebuie să mai facem încă o dată acest lucru ca să ajungem în grupe”, a declarat Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului.

CFR Cluj – Slavia Praga, cote la casele de pariuri

Slavia Praga este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu CFR Cluj. Cehii au primit cota 2,53 pentru o victorie în confruntarea de marți, în timp ce echipa antrenată de Dan Petrescu are 3,45, iar o remiză a fost cotată cu 3,15. Pariul Peste 2.5 goluri a primit cota 2,45, semn că bookmakerii se așteaptă la un meci strâns, cu puține goluri marcate. De asemenea, pariul Ambele echipe marchează are cota 2,05.

CFR Cluj – Slavia Praga, meci din prima manșă a play-off-ului Champions League, se joacă marți, 20 august 2019, de la ora 22:00 și este transmis în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. Partida poate fi urmărită și online în format live text și video.