Cine transmite la TV CFR Cluj – Slavia Praga, în play-off-ul Champions League

Autor: Claudiu Surmei - 13:33, 20 aug. 2019
CFR Cluj - Slavia Praga este transmis la TV de Digi Sport și Telekom Sport

CFR Cluj joacă marți, 20 august 2019, în prima manșă a play-off-ului Champions League, împotriva echipei Slavia Praga. Ardelenii pot lua o opțiune serioasă de calificare dacă obțin un rezultat pozitiv pe teren propriu în fața cehilor. Partida începe la ora 22:00 și este transmisă în direct în România de 3 posturi de televiziune. Meciul poate fi urmărit și online în format live video și text accesând linkul de AICI.

CFR Cluj – Slavia Praga este transmis la TV de Digi Sport și Telekom Sport

CFR Cluj a început actuala stagiune de Champions League încă din primul tur, unde a întâlnit-o pe Astana, echipă pe care a eliminat-o după 0-1 și 3-1. Echipa antrenată de Dan Petrescu a întâlnit apoi Maccabi Tel Aviv și a trecut mai departe cu 1-0 și 2-2. În turul 3 preliminar, ardelenii au dat de Celtic. Au făcut 1-1 la Cluj și s-au impus cu 4-3 la Glasgow, calificându-se în play-off.

Echipa din Gruia mai are un singur hop de trecut pentru a ajunge în grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi. Chiar dacă par să formeze o echipă solidă, capabilă să pună probleme serioase în joc, cehii nu sunt invincibili, iar Dan Petrescu știe deja cum să pregătească meciul astfel încât jucătorii lui să fie motivați pentru partida care le stă în față.

Oficialii clubului au anunțat că toate biletele puse în vânzare pentru partida CFR Cluj – Slavia Praga au fost epuizate. La meciul de marți vor asista și 400 de suporteri veniți din Cehia pentru a-și susține favoriții.

CFR Cluj – Slavia Praga, primul meci din România cu VAR

CFR Cluj – Slavia Praga va fi primul meci din România la care va fi folosită asistența video.

„Am vorbit cu băieţii, le-am spus că nu mai au voie să vorbească, VAR-ul vede tot. Să fim atenţi la ce facem în careul nostru, în careul lor, să fim atenţi că orice facem în teren, pentru că orice fază dubioasă se va studia altfel. Mă bucur că a venit, dar putem avea ghinion şi să fie invers. Dar îmi doresc în toată cariera mea să fie VAR şi să nu mai fie probleme cu arbitrii”, a declarat tehnicianul Dan Petrescu.

Partida CFR Cluj – Slavia Praga, contând pentru manșa tur a play-off-ului Champions League, se joacă marți, 20 august 2019, de la ora 22:00. Meciul este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI