Live Stream Online CFR Cluj – Astana Live Video pe Digi Sport 1 – Turul 1 Champions League

Live Stream Online CFR Cluj – Astana Live Video pe Digi Sport 1 – Turul 1 Champions League
Live Stream Online CFR Cluj - Astana Live Video pe Digi Sport 1 – Turul 1 Champions League

CFR Cluj joacă împotriva celor de la Astana, miercuri, 17 iulie 2019, în manșa secundă a primului tur preliminar Champions League. CFR Cluj – Astana Live este transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită și online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

CFR Cluj – Astana Live Video pe Digi Sport – Champions League

În tur, Astana s-a impus cu scorul de 1-0, astfel că jucătorii antrenați de Dan Petrescu trebuie să învingă la o diferență de 2 goluri pentru a fi siguri că obțin calificarea în turul 2 Champions League. O sarcină dificlă, având în vedere că trupa din Gruia a înscris un singur gol în cele 3 partide oficiale jucate în această vară (0-1 cu Viitorul, 1-1 cu CSM Poli Iași și 0-1 cu Astana).

Tehnicianul ardelenilor a declarat că meciul cu Astana este cel mai greu de când se află pe banca echipei CFR Cluj.

„Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de când sunt la CFR Cluj. Asta datorită faptului că e Champions League şi că este cel mai bun adversar pe care l-am întâlnit într-un meci oficial de când sunt eu antrenor la CFR. Cu tot respectul pentru Steaua, Dinamo, Viitorul, Craiova…, nu se compară cu Astana în niciun caz. Deci, va fi cel mai greu meci de când sunt eu la CFR, meci oficial”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj – Astana. Echipele probabile

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Bordeianu, Djokovic, Costache – Deac, Omrani, Păun. Rezerve: Vâtcă, A. Mureșan, Sylla, L. Aurelio, Hoban, Peteleu, Rondon.

Astana: Eric – Rukavina, Simunovici, Postnikov, Beisebekov – Logvinenko, Maevski – Tomasov, Sigurjonsson, Murtazaev – D. Rotariu. Rezerve: Mokin, Muzikov, Petrusk, Janga, Zalmukan, Shomko, Kiznicenko.

Arbitru: Alexander Harkam. Asistenți: Andreas Witschnigg, Andreas Staudinger.

CFR Cluj este favorită la casele de pariuri să câștige confruntarea de pe teren propriu cu Astana. Ardelenii au primit cota 1,75 pentru victorie din partea bookmakerilor, în timp ce rivalii au primit 6,00, iar o remiză a fost cotată cu 3,75. În schimb, Astana este favorită să se califice în timp regulamentar (cotă 1,80). Pentru același tip de pariu, CFR Cluj are 3,10.

Casele de pariuri au luat în considerare și prelungirile. CFR are 13,50 cotă pentru o calificare în prelungiri și 19,00 pentru calificare la penalty-uri. Pentru aceleași tipuri de pariuri, Astana a primit 16,75, respectiv 19,00.

CFR Cluj – Astana e live la Digi Sport, Telekom Sport și Look TV, miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 21:00. Partida pote fi urmărită și online în format live text și video. Echipa care se va califica va juca în turul 2 al celei mai prestigioase competiții intercluburi.