Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon după o performanță impecabilă. Victorie în 59 de minute

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon după o performanță impecabilă. Victorie în 59 de minute
Simona Halep - Paula Badosa se joaca azi de la 17:30

Live Score Wimbledon 2022: Simona Halep – Paula Badosa în optimi, se va juca în direct pe Eurosport 2. Simona Halep – Paula Badosa se joacă luni, 4 iulie 2022, în optimile de la Wimbledon. Partida a fost programată pentru începând de la ora 17:30 și poate fi urmărită liveText pe playtech.ro.

Live Score Wimbledon 2022: Simona Halep – Paula Badosa. Simona Halep, favorita partidei

Update-Simona Halep câștigă partida împotriva Paulei Badosa cu scorul de 6-1 și 6-2. Sportiva româncă merege în sferturile Wimbledon

Update-Game Simona Halep, 5-2

Update-Game Paula Badosa, 2-3

UPDATE-Game Paula Badosa, 2-2

UPDATE-Game Simona Halep, 2-1

UPDATE-Game Paula Badosa, 1-1

UPDATE-A început setul al doilea, game Simona Halep, 1-0

UPDATEBreak și set Simona Halep

UPDATE-Game Simona Halep, 5-1

UPDATE– Game Simona Halep, 4-1

UPDATE-Break Simona Halep, 2-1

UPDATE- Meciul dintre Simona Halep și Paula Badosa a început. Paula Badosa a câștigat primul set. Simona Halep egalează.

Live Score Wimbledon 2022: Simona Halep – Paula Badosa în optimi, va putea fi văzut în direct pe Eurosport 2. Simona Halep – Paula Badosa va fi duelul zilei la Wimbledon și se joacă astăzi, după ora 17:30. De asemenea, partida va putea fi urmărită liveTEXT pe playtech.ro, dar și în direct la Eurosport 2. Miza meciului de astăzi este un loc în sferturile de finală ale prestigiosului turneu de la Londra.

Meciul Simonei Halep cu Paula Badosa va avea loc pe terenul central și va fi a doua partidă a zilei, după Brandon Nakashima-Nick Kyrgios, care va începe la ora locală 13:30, ora 15:30 a României.

Simona Halep o intalneste azi pe Paula Badosa
Simona Halep o intalneste azi pe Paula Badosa

Live Score Wimbledon 2022: Simona Halep – Paula Badosa

Simona Halep – Paula Badosa este cel mai tare meci de la Wimbledon pe tabloul feminin, anunță specialiștii. Spre exemplu, experții americani au prefațat disputa și au ajuns la concluzia că românca noastră este favorită la victorie, existând puține șanse ca jocul ei să fie destabilizat, mai ales de adversara de azi, care nu este o specialistă a ierbii. De asemenea, Simona Halep se declară mulțumită de evoluția ei din prima săptămână de la Wimbledon.

„Chiar dacă am avut probleme cu încrederea în ultima vreme, nu m-am îndoit de mine înainte să ajung la Londra. Am încercat să muncesc cât mai mult, să dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Știam că dacă o să fac acest lucru o să iasă bine. Sunt fericită pentru felul în care am evoluat în prima săptămână. De-abia o aștept pe a doua și vreau să fiu din ce în ce mai bună”, a declarat Simona Halep.

Partida se anunță a fi una spectaculoasă

Live Score Wimbledon 2022: Simona Halep – Paula Badosa se anunță a fi o partidă extrem de spectaculoasă, în optimile de finală de la Wimbledon. Ambele jucătoare de tenis au ajuns în această fază a competiției fără să piardă niciun set. Paula Badosa le-a învins pe Louisa Chirico, Irian Bara și Petra Kvitova, în timp ce sportiva noastră a trecut lejer de Karolina Muchova, Kirsten Flipkens și Magdalena Frech.

Simona Halep a ajuns la 10 victorii consecutive la Wimbledon și are o șansă reală să câștige marele trofeu, mai ales după eliminarea Igăi Swiatek. Totuși, unele guri susțin că meciul cu Paula Badosa va fi unul dificil, chiar dacă iberica nu este o specialistă pe iarbă. De altfel, Paula Badosa a mai ajuns o dată în optimi la Wimbledon, în anul 2021.

Simona Halep – Paula Badosa s-au mai întâlnit o dată

Simona Halep – Paula Badosa s-au mai întâlnit o dată, chiar în acest an, în șaisprezecimile turneului de la Madrid, ocazie cu care sportiva româncă s-a impus categoric, cu scorul de 6-3, 6-1.

Jucătoarea iberică s-a născut pe 15 noiembrie 1997, la New York, orașul în care părinții săi au emigrat pentru a-și dezvolta cariera în lumea modei. De asemenea, Paula Badosa s-a întors la Barcelona când avea doar șapte ani, cu intenția de a-și urma visul copilăriei, respectiv tenisul.

Paula Badosa o intalneste azi pe Simona Halep in optimile de la Wimbledon
Paula Badosa o intalneste azi pe Simona Halep in optimile de la Wimbledon

Cine este favorită la câștigarea Wimbledon 2022

La momentul actual, casele de pariuri o văd favorită la câștigarea trofeului pe jucătoarea Ons Jabeur, cap de serie numărul 2. Astfel, pentru un succes al jucătoarei din Tunisia, casele de pariuri oferă cote între 3 și 3,65.

Simona Halep este a doua favorită la câștigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. Sportiva din România, campioană în 2019, a primit din partea bookmakeri-lor cote între 4,75 și 5,61.