Când joacă Simona Halep cu Paula Badosa la Wimbledon în turul 4. Postul TV care va transmite meciul

Când joacă Simona Halep cu Paula Badosa la Wimbledon în turul 4. Postul TV care va transmite meciul
Când joacă Simona Halep cu Paula Badosa! Pe ce posturi de televiziune va putea fi urmărit turul 4 de la Wimbledon.

Simona Halep a fost premiată, duminică, alături de Roger Federer, Rafael Nadal și alți campioni, de către organizatorii de la All England Club. A doua favorită la câștigarea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului se pregătește să joace, luni, în optimi la Wimbledon, împotriva Paulei Badosa. Află când joacă Simona Halep cu Paula Badosa. Iată pe ce post de televiziune vei putea urmări confruntarea dintre cele două sportive!

Când joacă Simona Halep cu Paula Badosa

Simona Halep, locul 18 WTA, a reușit să se califice în „optimile” turneului de la Wimbledon. Iar asta după ce a învins-o pe Magdalena Frech, locul 92 WTA, un scor 6-4, 6-1.

Românca în vârstă de 30 de ani se pregătește să joace luni, după ora 17:30 în România, împotriva Paulei Badosa, locul 4 WTA. Meciul din cel de-al patrulea tur de la Wimbledon va avea loc pe terenul central. Va fi al doilea meci, după cel ce urmează a fi jucat de Brandon Nakashima și Nick Kyrgios, la ora 15:30 în România.

Turneul la care participă Simona Halep va fi difuzat și luni, 4 iulie 2022, la postul de televiziune Eurosport.

Simona Halep a mai jucat cu Paula Badosa doar o singură dată. S-a întâmplat tot în anul curent, în șaisprezecimile de la Madrid. Atunci, Simona Halep a reușit să se impună în fața adversarei sale de 24 de ani, marcând un scor de 6-3, 6-1. De altfel, Paula Badosa s-a arătat intimidată de Simona Halep înaintea meciului.

Paula Badosa a învins-o pe Petra Kvitova, locul 26 WTA, un un scor de 7-5, 7-6 (3). Considerată a fi una dintre jucătoarele de tenis de top, românii așteaptă cu sufletul la gură confruntarea cu Simona Halep! Este poate a doua surpriză pentru Simona Halep la Wimbledon 2022, din ultimele zile.

Simona Halep, a doua favorită la câștigarea celui de-al treilea turneu

Tenismena româncă este a doua favorită la câștigarea celui de-al treilea turneu de la Wimbledon. Primul loc este deținut de jucătoarea din Tunisia Ons Jabeur, pentru care casele de pariuri oferă cote între 3 și 3,65, potrivit GSP.ro. Simona Halep a primit cote între 4,75 și 5,61.

Duminică, românca a fost premiată de către organizatorii de la All England Club, alături de mai mulți campioni din tenis. Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer, Margaret Court, Martina Hingis și Bjorn Borg sunt câteva dintre numele prezenta la evenimentul organizat pe terenul central de la Wimbledon.

Fiecare campion, inclusiv Simona Halep, a intrat pe teren în aplauzele publicului. Ea a fost și una dintre cei care l-a aplaudat pe Roger Federer, de departe cel mai ovaționat sportiv.