Lino Golden rupe tăcerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea și Antonia

Lino Golden rupe tăcerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea și Antonia
Lino Golden rupe tăcerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea și Antonia

Este scandalul momentului în lumea muzicală. Lino Golden și Mario Fresh au anunțat oficial că s-au retras din familia Golden Boy Society, din cauza ideilor impuse de patronul casei de producții, Alex Velea.

Separarea de mentorul lor a ridicat multe semne de întrebare în rândul admiratorilor acestora. Comentariile au apărut și mulți l-au blamat pentru faptul că atât el, cât și Mario Fresh, s-au îndepărtat de cel care i-a ajutat să se lanseze în muzică, cei doi fiind numiți până acum ”fiii adoptivi ai lui Alex Velea”. Drept urmare, trapperul, iritat de confuzie, a transmis un mesaj dur în mediul online, cu trimitere directă către fostul său îndrumător, atingând și motivele care au dus la ruptură.

Noi dezvăluiri despre scandalul dintre Lino Golden cu Alex Velea și Antonia. Trapperul a vorbit despre scânteia care a dus la destrămarea Golden Boy Society

”Copiii de aur” ai lui Alex Velea s-au îndepărat de mentorul lor. În cazul lui Lino, se pare că totul ar fi început după ce acesta s-a împăcat cu Abi Talent, deși înainte au avut diferite conflicte, aruncându-și cuvinte grele și prin intermediul mai multor piese. Această reconciliere nu ar fi fost pe placul lui Velea.

„Să vă intre în cap bine. Că văd că sunteți bolnavi. Singurul meu tată e TATA. Și atât” a scris Lino, pe Instagram

„Nu pot să spun că ne-am certat. Dar, da…de ceva timp, ne-am separat. Am început să avem idei diferite, să facem muzică diferită etc…Când nu mai rezonezi cu cineva, mai bine cauți o variantă de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru ce a făcut pentru mine, fără el…nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți niște materiale împreună cu el” , a spus Lino, pe rețelele de socializare.

Lino Golden rupe tăcerea! De la ce a pornit scandalul cu Alex Velea și Antonia
Lino Golden, Mario Fresh ș Alex Velea

Pe de altă parte, în ceea ce-l privește pe Mario Fresh, de vină ar fi fost relația pe care tânărul o are cu Alexia Eram, pe care Velea și Antonia nu ar agrea-o. Întrebat de fanii săi dacă a fost vorba despre o ceartă, Mario a spus că nu poate detalia, însă, similar cu cele spuse de Lino, tânărul a afirmat doar că diferențele de idei l-au determinat să părăsească grupul care l-a făcut cunoscut. Tot el a spus că pe viitor nu exclude varianta să mai colaboreze cu Alex Velea.

„Să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online”

Lucrurile nu au rămas nespuse nici de celalată parte a baricadei, și Antonia dorind să atingă acest subiect și să-și spună adevărul despre situație.

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”, a scris vedeta pe Instagram,