Lino Golden îl provoacă la duel pe dușmanul mentorului său, Alex Velea. Cum vrea să îl înfrunte pe Abi Talent

Lino Golden îl provoacă la duel pe dușmanul mentorului său, Alex Velea. Cum vrea să îl înfrunte pe Abi Talent
Lino Golden îl provoacă la duel pe dușmanul mentorului său, Alex Velea. Cum vrea să îl înfrunte pe Abi Talent

Abi Talent și Lino Golden și-ar putea disputa neînțelegerile în rinngul de box. Dacă lupta se va concretiza, ar putea fi considerată meciul deceniului.

Lino Golden l-a provocat la duel pe dușmanul lui Alex Velea. Ce vrea acesta de la Abi Talent

Golden Boy Lino l-a provocat pe Abi Talent să se bată cu el în ringul de box, poate așa neînțelegerile dintre ei vor fi rezolvate. Partida ar putea fi considerată de generația Instagram meciul deceniului. Scandalul dintre Lino Golden și Abi talent s-ar putea încheia pe ringul de box, Iniția, scandalul a pornit între Abi Talent și Alex Velea. Lino Golden a intervenit în scandal luându-i apărarea lui Alex Velea.

Prin provocarea lansată, Lino Golden vrea să-i demonstreze lui Abi Talent că este mai bun ca el la toate capitolele, inclusiv la bătaie. Astfel, Lino Golden a postat marți, pe contul personal de Instagram, un mesaj în care și-a întrebat prietenii dacă sunt de acord cu un meci de box împotriva lui Abi Talent. Peste 80% dintre aceștia s-au arătat a fi de acord. Acum, tot ce se mai așteaptă este ca Abi Talent să fie de acord cu provocarea lansată.

Lino Golden vrea să se bată cu Abi Talent
Lino Golden vrea să se bată cu Abi Talent. Sursa foto: cancan.ro

Abi Talent a râs de corpul lui Lino Golden

Lino Golden vrea să se răzbune pe Abi Talent după ce acesta a râs de corpul lui și l-a provocat să intre amândoi live, dezbrăcați până la brâu. Abi îi promisese lui Lino că dacă acceptă provocarea el se va lăsa de muzică și de Instagram. Lino Golden a răspuns cu provocarea meciului de box.

Cearta între cei doi tineri a escaladat după ce Abi Talent a lansat un ”diss” la adresa lui Alex Velea, numit ”Câinele meu”. Astfel, scandalul dintre ei doi a fost reaprins. Alex Velea i-a răspuns lui Abi Talent prin Lino Golden, care a lansat piesa ”Abi$”. Amândouă melodiile au ajuns repede în Youtube Trending.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI