Line-up SAGA Festival 2021. Ce mari artiști internaționali vor urca pe scenă

Line-up SAGA Festival 2021. Ce mari artiști internaționali vor urca pe scenă
Line-up SAGA Festival 2021.

Line-up SAGA Festival 2021. Acest festival promite să aducă o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare, dar și un concept unic în România.

Artiști la Line-up SAGA Festival 2021

“În ultimele două luni am prezentat un line-up format din superstaruri ale muzicii din întreaga lume, pentru prima dată în București. Totodată, în toată această perioadă, am lucrat intens pentru întregul concept pe care ne dorim să-l prezentăm publicului, totul pentru a aduce o experiență unică și revoluționară în România. Prioritatea noastră a fost întotdeauna reprezentată de fani, cărora ne dorim să le putem insufla prin acest festival, și nu numai, speranță, sentimentul de libertate și de iubire, mai mult ca niciodată“, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

De menționat este că Line-up-ul are nume sonore, peste 50 de artiști din muzica electronică. Astfel, pe scena principală SAGA Festival o să urce: Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, în timp ce alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

În acest an, acești artiști pot fi văzuți în România doar la SAGA.

Preț bilete

De precizat este că abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com. Prețul abonamentelor este de 399 RON (Regular) și 899 RON (VIP).

”O cutie misterioasă apare în oraș, găsită de cei care erau destinați să o caute. După ce a fost atins, își dezlănțuie energia, proiectând o lume incredibilă plină de povești de scris și de spus. Începutul unui SAGA de neuitat.

Un loc pentru cei care caută să găsească o modalitate de a-și lăsa lumea în urmă. În vara anului 2021, vom crea amintiri care durează o viață. Împreună, povestea SAGA va fi scrisă, pe măsură ce deschidem un nou capitol în istoria României. Amplasat în inima Bucureștiului, sunteți invitați să vă alăturați pentru o nouă experiență inovatoare de trei zile de festival cu cele mai mari nume din muzica electronică.

Vom face istorie la prima ediție de debut a SAGA Festival. În acest moment, paginile noastre sunt încă goale, dar vara aceasta, vom scrie povești noi, împreună, uniți ca una singură. Sunteți gata să începeți SAGA cu noi?”, se arată pe site-ul oficial al festivalului.

Alte festivaluri anunțate în 2021 sunt Electric Castle, care va avea loc în acest an, pe parcursul a zece zile, în perioada 6-15 august, la Cluj-Napoca şi Bonţida. Însă Electric Castle este al doilea mare festival anunțat în acest an, după Untold, care o să aibă loc în perioada 9-12 septembrie, la Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI