Lili Sandu are probleme înainte să nască! Cum arată acum: schimbare totală

Lili Sandu are probleme înainte să nască! Cum arată acum: schimbare totală
Lili Sandu are probleme înainte să nască! Cum arată acum: schimbare totală

Lili Sandu are vârsta de 40 de ani și va deveni curând mamă pentru prima dată. Deși s-a îngrășat serios, 18 kilograme, după cum însăși recunoaște, Lili Sandu se bucură de fiecare schimbare prin care trece, deoarece și-a dorit enorm să devină mamă.

Lili Sandu, probleme cu greutatea înainte să nască

”Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de social media, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, a afirmat pe Instagram vedeta, punând și mai multe imagini cu ea, chiar și una de la ecografie.

Lili Sandu va deveni în curând mămică

Și nu doar că nu e panicată de cât a luat în greutate, ci tratează și cu umor acest aspect, imaginându-și un dialog pe aceeași platformă de socializare:

„El: Iubito, ești așa frumoasă dimineața. Eu, în gând: Aha, 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai iubitule?”, a precizat Lili în dreptul cele mai noi imagini de pe Instagram.

Recent, când a fost la ecografie, Lili Sandu a împărtășit fanilor săi:

„Unul dintre momentele care mă fac atât de fericită… Mi se face tare dor de bebe și parcă simt că trece o veșnicie până ajung să fac o ecografie. Mă mulțumesc să-l văd pe un ecran, să știu că este bine și să-i aud bătăile inimioarei până voi ajunge să-l țin in brațe, să-l pup, să-l miros, să-l alint, să-i cânt, să-l iubesc necondiționat așa cum nu mă credeam capabilă, să fiu Mamă”.

De menționat este faptul că Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, și Silviu Tolu, de 28 de ani, vor deveni în curând părinții unui băiețel. Lili Sandu a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil pe data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, când le-a arătat fanilor ei testul de sarcină pozitiv.