Lili Sandu a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu vedeta de la „Vorbeşte Lumea”

Lili Sandu a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu vedeta de la „Vorbeşte Lumea”
Lili Sandu a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu vedeta de la emisiunea „Vorbește lumea”. A făcut totul public.

Informația momentului în lumea showbiz-ului românesc. Lili Sandu a ajuns la spital. Prezentatoarea TV a emisiunii „Vorbește Lumea” de la postul PRO TV a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a ajuns în atenția specialiștilor din domeniul sănătății. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu vedeta. Imagine tristă cu partenera lui Silviu Țolu.

UPDATE, 28 noiembrie, ora 10.35: Lili Sandu, mama lui Thomas Jay, a revenit cu detalii despre motivul pentru care a ajuns împreună cu copilul său la spital, sâmbătă seară.

„Am fost de la bal, la spital. Tomy s-a decis, s-a gândit el sâmbătă seară, că e cazul să facă o febră în 41. Am ajuns la spital, am intrat, dar acum totul este bine. Se face bine. Te pupă mami!”, a declarat prezentatoarea de televiziune Lili Sandu, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

Știre inițială

Lili Sandu a ajuns la spital

Anunț trist în lumea mondenă. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea de televiziune Lili Sandu a făcut publică o veste tulburătoare. Nimeni nu știe, concret, despre ce este vorba. Cert este că frumoasa vedetă a ajuns internată la spital, cu copilul său în vârstă de doi ani.

Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu? Nu putem spune cu exactitate. Bruneta trece prin momente cu adevărat dificile, pe fondul stării de sănătate a copilului pe care îl are împreună cu Silviu Țolu. Cei doi parteneri sunt împreună încă din anul 2015. S-au cunoscut în timpul unei călătorii în străinătate. În urmă cu doi ani de zile, au devenit părinți.

Micuțul Thomas Jay este primul copil al lui Lili Sandu și Silviu Țolu. A fost mult așteptat de către cei doi. Mai ales în circumstanțele în care prezentatoarea de televiziune nu mai visa la un urmaș. Totul, din cauza vârstei pe care o avea atunci (în jur de 40 de ani), după cum a mărturisit ulterior.

Imediat după naștere, Lili Sandu a trecut prin momente dificile cu bebelușul său. Vedeta mult îndrăgită de români a avut de-a face cu depresia post natală, însă nu doar această afecțiune i-a ridicat probleme. Copilul său a fost depistat și cu o anumită formă de icter. Acum, la doi ani de zile de la evenimentul nașterii, micuțul Thomas Jay se află din nou în atenția medicilor.

Imagine tristă cu copilul vedetei

Până la momentul redactării acestui articol, nu se știe exact ce s-a întâmplat în ultimele ore cu prezentatoarea de televiziune Lili Sandu și Thomas Jay. Mama copilului nu a oferit foarte multe detalii cu privire la situația de față. Putem spune, în mod cert, că micuțul nu se află într-o stare foarte bună de sănătate.

Așa cum se poate observa și în fotografia încărcată în galeria FOTO a acestui articol, pe fața dorsală a mânuței copilului a fost montată o branulă.

Citește și: Lili Sandu este ‘țiplă’ după ce a născut. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme

„Motherhood…”/„A fi mamă…”, a notat prezentatoarea de televiziune Lili Sandu, de la PRO TV, în dreptul unei fotografii în care, vizibil obosită, își ține copilul în brațe.

Urmăriți Playtech.ro și pe