Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu după naștere. Ce boală i-au depistat medicii

Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu după naștere. Ce boală i-au depistat medicii

În urmă cu aproape o lună, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară, însă fericirea venirii pe lume a micuţului a fost umbrită de un diagnostic pus de doctori. Ce a păţit bebeluşul vedetei imediat după naştere?! Iată ce boală i-au depistat medicii!

Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu imediat după naștere

După toată nebunia cu noul coronavirus, cu regulile impuse de spital viitoarelor şi proaspetelor mămici, Lili Sandu a mai avut un motiv important de îngrijorare imediat după naştere. Aceasta a trecut prin momente greu de imaginat după ce fiul său a venit pe lume. Mai exact, TJ a făcut icter, însă nu unul obişnuit. Singură în salon, neputând fi vizitată de Silviu Țolu, vedeta a povestit, printre lacrimi, tot ce s-a întâmplat, printr-un clip postat pe YouTube.

”La mai puțin de 24 de ore de la nașterea lui TJ doctorul neonatolog şi-a dat seama că o formă mai invazivă de icter se instalase. Au urmat opt zile de lampă, perfuzii și durere în suflet pentru mine ca mamă. Dar la finalul lor, profesionalismul doamnei doctor ne făcuse învingători. Dânsa şi-a dat seama imediat de ceea ce se întâmpla şi l-a pus pe Thomas la acele lămpi speciale. Această problemă a apărut pentru că există o incompatibilitate intre sângele meu şi cel al lui micuţului. Sunt doar două momente din zi în care îl pot vedea, din păcate”, a spus Lili Sandu.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar cei doi au ajuns acasă unde îi aştepta proaspătul tătic, Silviu. Acum, aceştia se gândesc deja la botezul băieţelului.

”Nu știm sigur când va fi botezul. Undeva prin octombrie, noiembrie. Trebuie să vedem ce restricții vor mai fi până atunci. Cum vor mai sta lucrurile, încă nu clarificăm nimic. Vrem să fim siguri că se poate face, iar dacă nu, o să facem ceva foarte restrâns pentru că băiețelul trebuie botezat”, a spus Silviu Țolu.

Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu după naștere. Ce boală i-au depistat medicii
Ce a pățit bebelușul lui Lili Sandu după naștere. Ce boală i-au depistat medicii

Regulile impuse în maternitate au afectat-o pe Lili Sandu

Noile reguli impuse în maternitate pentru siguranţa mămicilor, dar şi a bebeluşilor, din cauza pandemiei de coronavirus ,au dat-o total peste cap pe Lili Sandu.

„Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a-mi aduce copilașul în această lume, la a fi nevoită poate să-i ascund fetișoara adorabilă cu o mască de protecție. La furia că poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea că nu sunt în stare că nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva.

Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plajă, în cluburi și practic au voie să facă ce vor. Iar un tată nu-și poate ține copilul în brațe într-o maternitate în primele lui minute de viață din cauza unor reguli”, a mărturisit Lili Sandu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI