Lidl scoate pe piaţă un produs care va face furori. De joi, se va găsi în toate magazinele din ţară. Preţul e incredibil de mic

Lidl scoate pe piaţă un produs care va face furori. De joi, se va găsi în toate magazinele din ţară. Preţul e incredibil de mic
Lidl aduce un nou produs în vizorul clienților

Lidl își răsfață clienții! Celebrul retailer scoate pe piață un produs care cu siguranță va face furori. Cei care își fac de obicei cumpărăturile la magazinele Lidl vor găsi noul produs la rafturi de săptămâna viitoare. Prețul său este foarte mic.

 

Nou produs Lidl: clienții îl găsesc de joi la rafturi

Lidl vine cu un nou produs deosebit pentru clienții săi! Acesta se va putea regăsi pe rafturile magazinelor din întreaga țară din cursul zilei de joi. Mai exact, este vorba despre un gadget pentru locuință inedit și de mare folosință.

Supermarket-ul va aduce o plafonieră LED cu difuzor încorporat pentru care doritorii vor plăti 199 de lei. Intensitatea luminii are un nivel maxim de 2.200 lm, dar va putea fi reglată de utilizator.

Controlul difuzorului poate fi făcut și prin smartphone, astfel că este ușor de folosit de oriunde ai fi în locuință. Plafoniera se conectează la dispozitive mobile prin intermediul conexiunii Bluetooth 5.0 de care dispune.

Corpul de iluminat mai beneficiază și de temporizator pentru stingerea automată a luminii. Maximum pe care îl poți seta este de 30 de minute. Difuzorul are putere de 17.5 W, iar dispozitivul are dimensiunile de 40X8 cm. El dispune de o telecomandă care te ajută să controlezi lumina și sunetul, iar bateria pentru aceasta este și ea inclusă în pachet.

plafoniera led rgb cu telecomanda speaker audio
Plafonieră LED cu difuzor încorporat

Oferte de nerefuzat

Lidl România are multe oferte pentru clienți nu doar săptămânal, ci în special și în perioadele sezonului rece când se apropie sărbătorile de iarnă. Aceștia pot lua produse cu prețuri scăzute, de înaltă calitate și mereu proaspete.

„LIDL Romania are, asa cum este si vizibil in imaginea de mai sus, oferite disponibile atat pentru produse alimentare, cat si pentru produse nealimentare, astfel ca oricine poate sa aleaga exact ceea ce doreste.

Desigur ca ofertele pentru produse alimentare sunt disponibile in numar mult mai mare decat cele pentru produse nealimentare, insa asta nu e tocmai vreo surpriza, pentru ca asa se intampla la cam toate lanturile de supermarket-uri.

LIDL Romania incearca prin aceste oferte sa le aduca tuturor clientilor optiunea de a cumpara produse bune la preturi mai mult decat atractive, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de ceea ce va intreseaza.

Inainte sa va ganditi sa cumparati orice este intr-o oferta de acest gen, ar trebui sa va ganditi totusi sa va faceti un card LIDL Plus, iar asta pentru ca in lipsa sa, e improbabil sa aveti parte de vreo promotie foarte buna”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI