Lidl România oferă 100 lei clienților săi. Singura condiție banală impusă pentru a primi banii

Lidl România oferă 100 lei clienților săi. Singura condiție banală impusă pentru a primi banii
Lidl și surprizele din „Prăjeli în Bucătărie”

LIdl România și-a obișnuit clienții cu diferitele sale campanii cu premii importante. Parte din aceste campanii au fost derulate prin intermediul emisiunii „Prăjeli în Bucătărie”. În cadrul show-ului culinar, realizat de chef Florin Dumitrescu şi de Andrei Aradits, Lidl prezintă în mod inedit diferite rețete. Cei doi prezentatori au avut și vedete ca invitați, printre care Florin Piersic Jr, în cel mai recent episod. În episodul 7, s-au pus la bătaie mai multe premii, dar și vocuhere de minim 100 de lei, pentru clienții fideli ai retailer-ului.

Lidl și surprizele din „Prăjeli în Bucătărie”

Începutul de an aduce multe surprize pentru clienții fideli ai retailer-ului Lidl. În ediția ajunsă deja la episodul 7, emisiunea „Prăjeli în Bucătărie”, realizată de chef Florin Dumitrescu şi de Andrei Aradits, au fost prezentate cele mai noi rețete din bucătăria Lidl.

Cea mai nouă rețetă din bucătăria Lidl este un risotto cu ciuperci. Rețeta nu a fost făcută doar de cei doi moderatori singuri, ci împreună cu actorul Florin Piersic Jr.

La finalul show-ului, așa cum și-a obișnuit clienții fideli, retailer-ul a pus la bătaie câteva premii importante. Perioada campaniei, în urma căreia se câștigă premiile puse la bătaie de Lidl România, este între 25 ianuarie 2022 și 08 februarie 2022, la care se pot înscrie toți românii, cu vârsta de peste 18 ani.

Retailer-ul pune la bătaie 12 premii

Tot ce aveți de făcut este să urmăriți cel mai recent episod din „Prăjeli în Bucătărie”, și să țineți cont de sfaturile celor doi moderatori și de sfaturile invitatului special, Florin Piersic Jr. Conform regulamentului, Lidl a anunțat și premiile puse în joc pentru cel mai recent episod al show-ului său culinar:

  • 2 premii, constand fiecare dintr-un SET MAGIE Evolushin,
  • 1 Camera Video Sport,
  • 10  remii constand in vouchere de cumparaturi Lidl in valoare totala fiecare de 100 lei

 

Dacă vreți câștiga voucherele, le veți putea utiliza la achiziții din magazinele Lidl, valabile 1 an de zile de la data intrării in posesia premiului. Voucherele sunt formate din 2 bucăți cu valoare de 50 lei fiecare.

Condiția de a intra în cursa pentru toate aceste premii, este să urmărești emisiunea, și să adaugi un comentariu pe canalul de Yotube, cu unul din titlurile unei piese de teatru care te-a marcat de-a lungul vieții.

Zicem că este simplu de făcut asta. Este la fel de simplu și de înscris în concursul propus de Lidl, prin intermediul popularului show culinar „Prăjeli în Bucătărie”. Așa că, urmărește show-ul, răspunde, și poți câștiga toate premiile puse în joc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI