LIDL România dă gratis tuturor clienților așa ceva. Ce trebuie să faci pentru a le obține

LIDL România dă gratis tuturor clienților așa ceva. Ce trebuie să faci pentru a le obține
LIDL România dă gratis tuturor clienților așa ceva

Vestea zilei vine din partea celor de la Lidl România. Faimosul lanț de hypermarketuri a făcut anunțul pe care toți microbiștii îl așteptau. Ce produse primesc gratuit românii și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a le putea obține.

LIDL România dă gratis tuturor clienților așa ceva

Vești bune pentru clienții magazinelor Lidl România. Celebrul lanț de hypermarketuri le-a pregătit clienților săi o surpriză minunată în această perioadă, una de care oricare dintre ei se poate bucura.

Despre ce este vorba, mai exact? Campionatul European de Fotbal se apropie cu pași rapizi, debutând vineri, 11 iunie 2021, eveniment care se va desfășura inclusiv pe teritoriul țării noastre. Cu această ocazie, cei de la Lidl România au pregătit oferte speciale pentru fanii microbiști și nu numai și pun la bătaie o serie de premii fantastice.

Mai exact, dacă vei cumpăra produse din gamele de mai sus, vei avea șansa de a câștiga una dintre cele 1000 de mingi de fotbal și unul din cele 10 kituri care presupun un videoproiector, o boxă portabilă și un minicooler.

Toate aceste premii sunt oferite gratuit, cu o simplă condiție. Conform reprezentanților Lidl România, tot ce trebuie să faceți, pentru a intra în posesia obiectelor menționate anterior, este să achiziționeze produse de la Heineken, Strongbow si Neumartk, băuturi care merg ideal cu o seară în oraș cu prietenii, urmărind meciurile voastre preferate.

Concursul este valabil până pe data de 17 iunie, așa că românii care doresc să profite de această ocazie trebuie să se înscrie la promoție, pentru ca participarea lor să fie valabilă.

Ce produse oferă Lidl România clienților săi din 7 iunie

Oficialii de la Lidl România au anunțat că, începând de săptămâna viitoare, lanțul de hypermarketuri va pune la dispoziție tricouri, mingi de fotbal, șepci, porți de fotbal, televizoare și alte produse din gama variată pentru Campionatul European 2020, organizat un an mai târziu din cauza pandemiei de coronavirus care, anul trecut, a afectat întregul mapamond.

Începând de luni, 7 iunie, magazinele Lidl România vor avea toate aceste produse disponibile în toate sucursalele din țară, astfel ca indiferent ce veți dori să cumpărați, o veti putea face chiar de atunci.

Anul acesta, primul meciu din cadrul Campionatului European 2020 va avea loc vineri, 11 iunie. Pentru că va fi la sfârșit de săptămână, cei de la Lidl România vor pregăti, ca de obicei, noi surprize și promoții pentru ai săi clienți, după cum sunt expuse și pe lidl.ro, site-ul lor oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI