Lidl România, anunț pentru toți clienții lor. Ce pot primi gratuit, de azi

Lidl România, anunț pentru toți clienții lor. Ce pot primi gratuit, de azi
Anunțul Lidl România pentru clienții lor: Ce pot primi gratuit, de azi

Lidl România a anunțat că românii au ocazia să primească 5 blendere Electrolux gratuit, dacă vor cumpăra de minimum 70 de lei produse din locațiile lor din toată țara.

Anunț oficial Lidl România: Clienții pot primi gratuit 5 blendere

Lidl România are o nouă surpriză interesantă pentru clienții lor din toată țara, care aduce oamenilor posibilitatea de a primi gratuit produse din partea marelelui lanț de supermarket-uri. Este vorba despre un concurs anunțat în mod oficial pentru cei care își fac în mod constant cumpărăturile de la ei. Cetățenii au șansa de a câștiga produse de la Electrolux drept răsplată pentru fidelitatea lor.

Pentru a intra în posesia a 5 blendere, românii trebuie să cumpere alimente din Lidl în valoare de cel puțin 70 de lei. E nevoie ca pe bon să existe cel puțin un produs din categoria bio pentru ca Lidl să poată valida înscrierea în concurs și clienții să aibă șansa de a câștiga premiul.

„Ți-am pregătit un super concurs BIO! ? Înscrie pe site-ul https://surprize.lidl.ro/biocutine un bon de minimum 70 lei pe care ai cel puțin un produs BIO din magazinele noastre și poți câștiga electrocasnice pentru bucătăria ta. ?‍?”, a notat compania pe pagina de Facebook.

Despre show-ul ”Prăjeli în Bucătărie” 

De asemenea, pentru pasionații de gătit, Lidl a lansat și un show online, numit ”Prăjeli în Bucătărie”, cu chef Florin Dumitrescu. Invitatul special în primul episod a fost artistul Killa Fonic, pentru care celebrul bucătar a gătit o omletă mai specială: omleta pătrată japoneză.

De asemenea, și Killa a avut ocazia de a-și arăta măiestria în bucătărie. În plus, între timp a răspuns la câteva întrebări acide venite din partea lui Andrei Aradits, dar s-a supus și testului cu detectorul de minciuni.

În urma acestui episod, oamenii au avut oportunitatea, prin participarea la un concurs, să câștige un set de cuțite marca Lidl și noul album al lui Killa Fonic. Tot ce au fost nevoiți să facă a fost să scrie un comentariu cu 4 versuri romantice despre Ploiești.