17 iul. 2021 | 16:24

LIDL România a dat lovitura în 2021. Nici nu zici că e criză economică pentru ei

News
LIDL România a dat lovitura în 2021. Nici nu zici că e criză economică pentru ei
LIDL Romania a dat lovitura in 2021. Nici nu zici ca e criza economica pentru ei

niniaVeste importantă pentru clienții LIDL Românie. Oficialii celebrului lanț de supermarketuri nemțești au avut un an fabulos din punct de vedere al încasărilor, în ciuda pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga țară. Nici nu zici că e criză economică pentru ei. Anunțul care i-a uimit pe toți.

LIDL România a dat lovitura în 2021

Gigantul lanț de supermarketuri LIDL a făcut anunțul la care clienții nu se așteptau. În prima jumătate a anului 2021, celebrul retailer german a deschis nu mai puțin de 13 magazine în toate regiunile țării, inclusiv Iași, Timișoara, București, Orșova și Corbeanca.

Mai mult de atât, LIDL România este liderul comerţului local după cifra de afaceri din 2020, lucru care îi apropie tot mai mult de a ajunge la 300 de sucursale pe meleaguri românești.

„În ultimii ani, am susţinut un ritm constant de extindere a reţelei noastre, iar targetul pe care ni l-am stabilit pentru 2021 este de cel puţin 20 de magazine.

În perioada ianuarie – iunie 2021, am inaugurat 13 magazine în toate regiunile ţării, atât în oraşe mari precum Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, cât şi în localităţi mai mici, precum Băicoi, Orşova şi Corbeanca.

Reprezentanții LIDL România au explicat că este vorba atât despre magazine noi, cât şi de anumite relocări. Cu alte cuvinte, unităţi mai vechi au fost închise, iar sucursalele au fost relocate într-un spaţiu diferit, nou, ridicat de la zero, acolo unde își pot continua activitatea iar investiţiile rămân aceleaşi.

Dintre cele 13 magazine inaugurate (în primele şase luni din 2021 – n.red.), nouă sunt magazine noi. De ase­menea, am continuat procesul de modernizare a magazinelor noastre.

Am înlocuit patru unităţi mai vechi, pentru a corespunde stan­dardelor în ceea ce priveşte suste­na­bi­litatea şi experienţa pentru clienţi.“, au declarat reprezentanţii companieim LIDL România.

Ce surprize pregătesc cei de la LIDL pentru clienții lor

Vești bune pentru cumpărătorii Lidl România. Românii pot câștiga electrocasnice sau vouchere valorice în următoarea perioadă dacă vor cumpăra anumite produse inedite ce se pot găsi pe rafturile magazinelor din țară.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi produsele BIO și astlfel vei avea ocazia de a câștiga unul dintre cele 5 mixere cu bol de la Electrolux puse la bătaie de către faimosul retailer german precum și 10 vouchere valorice de 100 de lei.

Cei care sunt interesați de aceste oferte trebuie să facă cumpărături de minimum 70 de lei, pe listă aflându-se și produse BIO. Nu contează cât valorează atâta timp cât se află pe bonul luat de la casa de marcat. Apoi, clienții sunt rugați să se înscrie pe website-ul Lidl România pentru a putea intra în cursa ce garantează un premiu inedit.

PlaySport
Cât A COSTAT cavoul lui Corduneanu! Familia a cheltuit SUTE DE MII DE EURO și a gravat simbolul Jocurilor Olimpice pe el
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Cancan.ro
Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton în spatele camerelor de luat vederi. Un fost angajat a spus adevărul gol-goluț!
Stirile PROTV
Șoferii pot reduce cu 25% consumul de carburant dacă renunță la un singur element din mașină. Sfatul util al experților
Romania TV
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Capital.ro
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
EVZ.ro
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
Adevarul
Comorile satului ajuns pe fundul Lacului Cinciș. Românii erau uimiți de mulțimea vestigiilor antice VIDEO
BZI.ro
Spynews.ro
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
Digisport.ro
Primul oraș modern al Imperiului Otoman se află în România. A fost creat de un sultan. „Regimul comunist i-a distrus frumusețea”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Capital.ro
Câte zile libere vor avea românii de Paşte şi 1 Mai. Minivacanţa poate avea patru sau şase zile
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
O simplă mișcare care TE COSTĂ MINIMUM 600 de lei. Atenție ce face pe stradă
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro