LIDL România a dat lovitura în 2021. Nici nu zici că e criză economică pentru ei

LIDL România a dat lovitura în 2021. Nici nu zici că e criză economică pentru ei
LIDL Romania a dat lovitura in 2021. Nici nu zici ca e criza economica pentru ei

niniaVeste importantă pentru clienții LIDL Românie. Oficialii celebrului lanț de supermarketuri nemțești au avut un an fabulos din punct de vedere al încasărilor, în ciuda pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga țară. Nici nu zici că e criză economică pentru ei. Anunțul care i-a uimit pe toți.

LIDL România a dat lovitura în 2021

Gigantul lanț de supermarketuri LIDL a făcut anunțul la care clienții nu se așteptau. În prima jumătate a anului 2021, celebrul retailer german a deschis nu mai puțin de 13 magazine în toate regiunile țării, inclusiv Iași, Timișoara, București, Orșova și Corbeanca.

Mai mult de atât, LIDL România este liderul comerţului local după cifra de afaceri din 2020, lucru care îi apropie tot mai mult de a ajunge la 300 de sucursale pe meleaguri românești.

„În ultimii ani, am susţinut un ritm constant de extindere a reţelei noastre, iar targetul pe care ni l-am stabilit pentru 2021 este de cel puţin 20 de magazine.

În perioada ianuarie – iunie 2021, am inaugurat 13 magazine în toate regiunile ţării, atât în oraşe mari precum Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, cât şi în localităţi mai mici, precum Băicoi, Orşova şi Corbeanca.

Reprezentanții LIDL România au explicat că este vorba atât despre magazine noi, cât şi de anumite relocări. Cu alte cuvinte, unităţi mai vechi au fost închise, iar sucursalele au fost relocate într-un spaţiu diferit, nou, ridicat de la zero, acolo unde își pot continua activitatea iar investiţiile rămân aceleaşi.

Dintre cele 13 magazine inaugurate (în primele şase luni din 2021 – n.red.), nouă sunt magazine noi. De ase­menea, am continuat procesul de modernizare a magazinelor noastre.

Am înlocuit patru unităţi mai vechi, pentru a corespunde stan­dardelor în ceea ce priveşte suste­na­bi­litatea şi experienţa pentru clienţi.“, au declarat reprezentanţii companieim LIDL România.

Ce surprize pregătesc cei de la LIDL pentru clienții lor

Vești bune pentru cumpărătorii Lidl România. Românii pot câștiga electrocasnice sau vouchere valorice în următoarea perioadă dacă vor cumpăra anumite produse inedite ce se pot găsi pe rafturile magazinelor din țară.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi produsele BIO și astlfel vei avea ocazia de a câștiga unul dintre cele 5 mixere cu bol de la Electrolux puse la bătaie de către faimosul retailer german precum și 10 vouchere valorice de 100 de lei.

Cei care sunt interesați de aceste oferte trebuie să facă cumpărături de minimum 70 de lei, pe listă aflându-se și produse BIO. Nu contează cât valorează atâta timp cât se află pe bonul luat de la casa de marcat. Apoi, clienții sunt rugați să se înscrie pe website-ul Lidl România pentru a putea intra în cursa ce garantează un premiu inedit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI