26 sept. 2023 | 10:38

Lidl dă lovitura! Produsele de care toţi românii au nevoie, la preţuri infime de joi, 28 septembrie. Stocurile sunt limitate

Social
Lidl dă lovitura! Produsele de care toţi românii au nevoie, la preţuri infime de joi, 28 septembrie. Stocurile sunt limitate
Ce produse pune Lidl Romania in vanzare incepand de joi

Lidl România îi invită pe clienții săi în magazine, unde le va pune la dispoziție niște produse mai deosebite. Cu aceste produse, Lidl dă lovitura! Așadar, care sunt produsele de care toţi românii au nevoie, la preţuri infime de joi, 28 septembrie. Stocurile sunt limitate.

Produsele cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Stocurile sunt limitate

Lidl România are o ofertă specială pentru clienții săi și nu numai, începând de joi, 28 septembrie 2023. Retailerul german va pune în vânzare niște produse de care orice român are nevoie în locuința sa.

Astfel, începând de joi, Lidl România scoate la vâzare diverse aparaturi electrice pentru casă de la la firma Parkside. Astfel, românii vor avea la dispoziție la mașini de însurubat, aspiratoare, precum și chei dinamometrice.

Citește și: Alertă alimentară la Kaufland

Toate cele trei unelete pentru casă vor fi disponibile la raft începând de joi, iar retilerul spune să vă grăbiți întrucât prețurile sunt foarte convenabile, iar stocurile sunt limitate.

Mașină de înșurubat de la Lidl

Astfel, cei care vor ajunge joi la Lidl vor vedea că au la dispoziție o Mașină de înșurubat cu impact tangențial de la Parkside. Unealta, care are un preț de 429 de lei, are următoarele caracteristici:

”-Turație la mersul în gol: 0-2300 min-¹
-Cuplu: max. 400 Nm
-Preselectarea cuplului: 5 trepte (100 / 150 / 200 / 300 / 400 Nm)
-Portunealtă cu cap pătrat: ½”
-20 V
-4 Ah”, anunță Lidl România.

Un al doilea produs cu care Lidl România și-a propus să facă furori printre români este ”Aspirator umed-uscat, cu funcție de suflare” de la Parkside. Acesta costă 189 de lei și are următoarele caracteristici, conform retailerului german:

”-Recipient din oțel
-19,8 L
-Accesorii incluse
-1300 W”.

Nu în ultimul rând, clienții Lidl care ajung de joi în magazine vor mai avea la dispoziție o uneală mai mult decât interesantă de la Parkside. Este vorba despre Cheie dinamometrică. Aceasta are un preț de 99,99 de lei și are următoarele caracteristici.

-Include extensie de 125 mm și 3 capete
-(17 mm, 19 mm, 21 mm)
-Cuplu reglabil: 80-210 Nm.

Mai multe despre Parkside

”PARKSIDE nu se rezumă să ofere o varietate amplă de unelte pentru atelier și grădină, dar garantează, de asemenea, prezența unui partener robust pentru următorul proiect de bricolaj prin controale stricte de siguranță și calitate. În același timp, uneltele impresionează prin raportul foarte avantajos între preț și calitate, cu un nivel ridicat de performanță în materie de consumabile pentru bricolaj. Fie că este vorba despre fierăstraie, polizoare sau freze, cu siguranță că vei găsi la PARKSIDE ceea ce cauți.

Citește și: În ce țară s-au închis 11 magazine Lidl

Odată ce ai dat de gust, de regulă, exigențele cresc, iar proiectele devin tot mai ample… PARKSIDE acoperă proiecte de toate tipurile cu gama sa diversificată de produse”, anunță Lidl România pe site-ul propriu.

Digisport.ro
Răsturnare de situație: Nadia Comăneci s-a răzgândit în cazul Sabrinei Voinea
Stirile PROTV
Un bărbat a murit după ce dentistul i-a extras 23 de dinți într-o zi, și i-a implantat 12. Greșeala medicală fundamentală
PlaySport
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
ProActual
Formatul Chefi la Cuțite trece de la Antena 1 la PRO TV? Ar fi lovitura anului în televiziune: „Chiar așa este”
EVZ.ro
Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie. Există o singură condiție
Spynews.ro
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
PRO TV
Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”
Adevarul
Godină îl critică dur pe polițistul care i-a împrumutat Dianei Șoșoacă motocicleta: „Face mii de euro filmând șoferii și punându-i pe Facebook”
BZI.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce pensie are Adriana Iliescu după o viață petrecută în învățământ: „Nu ne-a fost ușor..."
Parteneri
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
Redactia.ro
Trucurile lui Dorel Vișan pentru cele mai delicioase conserve de iarnă: „Hrean mult și sare grunjoasă”. De ce murăturile fac floare și se înmoaie? Unde greșesc, de fapt, gospodinele?
Click.ro
ANALIZĂ Cum stau principalii candidați pentru Cotroceni în sondajele de opinie din ultimele două luni
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
TRAGEDIE în viața unei foste vedete de la PRO TV! Tatăl copiilor ei a murit brusc. 'Nimeni nu se aștepta la așa ceva'
Unica.ro
Plecarea fulger din televiziune a unei vedete. I-au găsit deja înlocuitor
EVZ.ro
Imagini de la priveghiul Denisei, una dintre tinerele ucise de ”Șacal”. Tânăra, mama unui băiețel în vârstă de 5 ani, plânsă de apropiați / FOTO
Spynews
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, se retrage din handbal. Mulțumim, Cristina!
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
Iau PENISIE MĂRITĂ abia în noiembrie. Cine sunt pensiorii care trebuie să aștepte
Mediaflux
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ce spune Daniel Ungureanu despre despărțirea pe care ispita Mădălina a anunțat-o cu o zi în urmă. De la ce a pornit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro