LIDL aduce oferta toamnei. Produsul pentru care poţi primi până la 15.000 de lei din partea magazinului

LIDL aduce oferta toamnei. Produsul pentru care poţi primi până la 15.000 de lei din partea magazinului
Oferă Lidl specială pentru clienți.

Lidl vine cu o surpriză deosebită pentru români. Există un produs pe care clienții fideli ar putea să îl primească din partea magazinului. Este vorba despre un cadou în valoare de până la 15.000 de lei din partea magazinului. Celebrul retailer este adorat de românii care aleg des să facă toate cumpărăturile de aici. Iată ce aduce noua oferă și ce trebuie să faci ca să te bucuri de cadoul aparte. Care sunt produsele care intră în concurs?

Ofertă deosebită din partea Lidl: surpriza de toamnă pentru clienți

Lidl pune la bătaie un nou concurs pentru toți clienții fideli. Majoritatea românilor preferă să își facă de aici cumpărăturile. Mulți dintre ei adoră să apeleze la celebrul retailer tocmai pentru că vine des cu astfel de inițiative. Cumpărătorii trebuie să îndeplinească anumite lucruri pentru a se bucura de surpriză.

Mai exact, cei care doresc să câștige trebuie să cumpere produse în valoare de 70 de lei, iar cel puțin unul din ele trebuie să fie din gama ,,cămara noastră”. Aceștia pot să se înscrie la un concurs unde pot câștiga 30 de vouchere în valoare de 150 de lei sau marele premiu care are în total 3.000 de euro.

,,Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești. Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate. Le-am strâns pe toate în Cămara Noastră pentru ca tu să te bucuri de gustul autentic românesc”, scrie Lidl pe site-ul oficial despre gama specială ,,cămara noastră”.

Ce trebuie să cumperi?

Concret, este necesar ca bonul de cumpărături să ajungă la suma totală de cel puțin 70 de lei, iar unul din produse să fie din gama prezentată. Românii au multe opțiuni din care să aleagă precum: salam bănățean, salam ardelenesc, jambon crud-uscat, urdă, mușchi file, fiert-afumat, salam de Sibiu, babic, mușchi crud-uscat, mușchi țigănesc/pastramă țărănească, mușchiulet afumat, ceafă țărănească/cotlet țărănesc, salam ardelenesc, salam cu înveliș de piper-negru, ceapă-usturoi, crud-uscat afumat, salam de Sibiu, salam de vară sau salam cu mucegai nobil.

De asemenea, clienții își pot cumpăra și: kaiser țărănesc, ciorbă de văcuță/ciorbă de afumătură, lapte de capră, dulceață de mure/coacăze, dulceață de afine/zmeură, cornulețe fragede, fursecuri cu stafide, saleuri, vișinată, afinată, ciorbă de burtă, sirop, socată fermentată naturală, cârnați de casă, cașcaval împletit și afumat, salată de icfre de crap cu ceapă, salată cu icre de știucă Tulcea, amestec ciorbă văzuță, cârnați trandafir, siro de zmeură/afine, sirop muguri de pin/mentă, lebăr, mușchi țigănesc feliat sau șunculiță țărănească.