Lidl a scos la vânzare 5 obiecte necesare vara asta. Grăbește-te! Le mai țin doar 4 zile

Lidl a scos la vânzare 5 obiecte necesare vara asta. Grăbește-te! Le mai țin doar 4 zile
5 produse de la LIDL pentru vara aceasta

Lidl este unul dintre cele mai apreciate supermarket-uri. În același timp, tot aici găsim unele dintre cele mai bune prețuri și diferite oferte și promoții săptămânal. Iată 5 produse interesante pe care le poți cumpăra de la Lidl vara aceasta.

Ce produse speciale oferă Lidl săptămâna aceasta

Săptămâna aceasta, Lidl scoate la vânzare 5 gadgets-uri interesante și accesibile la preț. Produsele sunt din categorii diferite și sunt pentru grădină, bucătărie sau curățenie.

  • Lampă decorativă solară

Lampa se poate găsi în magazine la prețul de 29,99 de lei și are forma unei sticle cu dopul ce integrează un micuț panou solar, suficient de puternic pentru a alimenta cele 10 LED-uri aflate la interior. De asemenea, sticlele vin în diferite culor.

  • Aparat de curățat cu presiune Parkside

Aparatul de curățat cu presiune se află pe rafturi la prețul de 499 de lei, unul foarte bun pentru ceea ce oferă. Are un furtun lung de 7 metri și o putere de 1800 W. Odată cu aceste, veți primi garanție timp de trei ani, cablu lung de 5 metri, 3 posibilități pentru setarea jetului și rezervor de detergent.

Oferte de nerefuzat de la LIDL

  • Mașină de cuburi gheață

Este perfectă pentru temperaturile extreme care ne așteaptă. Dacă ai un foișor, un grătar și o curte mare, nu vrei să mergi până în casă, la frigider, pentru a lua cuburile de gheață, nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri.

Mașina de cuburi gheața se poate achiziționa la prețul de 499 de lei. Are un volum de 1,8 litri, cablu de 1,8 metri și consum de 105 W. Mașina are un recipient detașabil de 800 grame, ceea ce înseamnă că ai destul loc pentru momentul în care vei da o petrecere sau pur și simplu dorești o băutură rece.

  • Plită cu inducție

Pentru ceea ce oferă, plita aceasta de la Lidl este ieftină. Pentru doar 199 de lei vei primi plita cu o putere de 2200 W, cablu de 2 metri și o garanție de 3 ani. Dispune de 8 programe automate, iar temperatura poate fi reglată în 10 trepte. Zona de gătit variază de la 10 cm până la 22 cm.

Este produsul perfect pentru o casă mică de vacanță sau dacă de deplasezi undeva pentru doar câteva zile și nu ai bucătărie.

  • Sfere luminoase pentru grădină

Aceste sfere au certificare IP44, iar culorile lor se schimbă și se alimentează de la un panou solar. Pentru 74,99 de lei vei primi 5 astfel de sfere, conform imaginilor oferite de Lidl. Sunt perfecte pentru grădină.