02 iul. 2020 | 14:05

Lidie Buble, apariție provocatoare după despărțirea de Răzvan Simion. 6 imagini în doar 24 de ore

Monden
Lidie Buble, apariție provocatoare după despărțirea de Răzvan Simion. 6 imagini în doar 24 de ore
Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de curând. Motivul rupturi nu a fost făcut public, ci este doar de ei știut. Acum, Lidia Buble, probabil pentru a-și umple timpul, pozează incitant pe rețeaua de socializare.

Lidie Buble, apariție provocatoare pe Instagram după despărțirea de Răzvan Simion. A postat 6 fotografii în doar 24 de ore

Lidia Buble a postat fotografii provocatoare pe rețeaua de socializare după despărțirea de Răzvan Simion. Vedeta a postat pe pagina de socializare nu mai puțin de 6 fotografii în doar 24 de ore.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format un cuplu frumos timp de cinci ani, iar ruptura i-a luat pe unii prin surprindere. Alte guri susțin că despărțirea celor doi era previzibilă, pentru că nu mai fuseseră văzuți împreună de mult timp.

Lidie Buble, apariție provocatoare după despărțirea de Răzvan Simion. 6 imagini în doar 24 de ore

Lidie Buble, apariție provocatoare după despărțirea de Răzvan Simion. 6 imagini în doar 24 de ore. Sursa foto: Instagram

Mesajul de despărțire al lui Răzvan Simion

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasa, Sufletel!”, a scris Răzvan Simion la momentul despărțirii, după care a șters mesajul de pe rețeaua de socializare.

Lidia Buble, de cealaltă parte, a șters șters amintirea lui Răzvan Simion odată cu toate fotografiile pe care le avea cu prezentatorul TV. În plus, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul despărțirii de Răzvan Simion.

Lidia Buble nu vrea să își expună viața personală

Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, scria Lidia Buble pe rețeaua de socializare. Presa de scandal susține că vinovat de depărțire ar fi Răzvan Simion. Acesta ar fi călcat strâmb, înșelând-o pe Lidia Buble cu o roșcată. Lidia Buble nu ar fi putut să treacă peste epidosul de infidelitate, astfel că a hotărât să pună capăt relației.

Atunci când Lidia Buble s-a cunoscut cu Răzvan Simion acesta era căsătorit cu Diana, femeia cu care are și doi copii. Astfel, cei doi ar fi trăit o poveste interzisă, timp de un an, până când prezentatorul TV a hotărât să părăsească căminul conjugal.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic are o locuință cochetă, situată pe malul Someșului. Foto
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Se schimbă REGULILE PENTRU ITP. Klaus Iohannis a promulgat legea astăzi, 14 mai
Capital.ro
Cum vor fi recalculate pensiile de la 1 septembrie 2024 | CNPP a emis modelul deciziei de calcul
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro