Lidia Buble, un model pentru o cântăreață din România. Ce a învățat-o să facă, în orice moment al zilei

Lidia Buble, un model pentru o cântăreață din România. Ce a învățat-o să facă, în orice moment al zilei
Lidia Buble, un model pentru o cântăreață din România.

Lidia Buble este un model de urmat, se pare, pentru cântăreața Jo. Invitată la un podcast, artista a spus despre ce sfaturi i-a dat Lidia Buble, buna sa prietenă, dar a vorbit și despre relația actuală dintre Lidia Buble și fostul ei partener, Răzvan Simion.

Lidia Buble, un model pentru o cântăreață din România

Jo, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, a fost invitată la podcastul „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu. Artista a vorbit despre buna sa prietenă, Lidia Buble, și despre sfaturile pe care le primește de la ea. Din spusele artistei, se pare că Lidia Buble este o perfecționistă și vrea să fie mereu impecabilă.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine, și când duci gunoiul trebuie să strălucești. Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo.

Jo a vorbit și despre relația existentă în prezent între Lidia Buble și Răzvan Simion, care au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la noi. Potrivit spuselor artistei, cei doi se înțeleg mai bine acum decât o făceau în trecut, pe când formau un cuplu.

„Se înțeleg mai bine acum decât înainte”, a declarat Jo, lăsând să se înțeleagă că cei doi se potrivesc mai bine ca prieteni decât ca iubiți.

Lidia Buble a participat la Asia Express

Lidia Buble și Răzvan Simion mențin acum o relație profesională, el fiind managerul ei. În timp ce prezentatorul formează un cuplu cu Daliana Răducan, o tânără arhitectă, Lidia Buble nu a confirmat nicio relație. Ea s-a întors de curând din aventura ”Asia Express”, acolo unde a participat alături de sora sa, Estera. Cele două au povestit prin ce au trecut la filmările acestei emisiuni.

„Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim foarte ușor să ne facem plăcute”, spunea Lidia Buble înainte de plecare, fapt care avea să se schimbe odată puse în situația aceasta.

„Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț”, au declarat tinerele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI