Lidia Buble, schimbare radicală după Asia Express. Cum arată acum. Este de nerecunoscut

Lidia Buble, schimbare radicală după Asia Express. Cum arată acum. Este de nerecunoscut
Lidia Buble, schimbare radicală după Asia Express. Cum arată acum. Este de nerecunoscut

Lidia Buble s-a întors recent din aventura petrecută în Georgia, Turcia și Azerbaidjan. Vedeta a participat la Asia Express alături de sora ei, Estera Buble.

Lidia Buble, schimbare radicală după Asia Express. Cum arată acum

Imediat cum s-a întors în țară, Lidia Buble le-a spus fanilor de pe Instagram și i-a întrebat dacă le-a fost dor de ea.

„Iubirileee meleee! S-a întors mama voastră. Ce faceți voooi? V-am lipsit? M-am întors și abia aștept să stau la vorbă cu toată lumea, că mi-a lipsit să ascult muzică și să mă conectez cu voi”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Ei bine, se pare că artista le-a pregătit și o surpriză aceste zile fanilor. Ea și-a schimbat complet look-ul și admiratorii au rămas mască atunci când au văzut-o.

Lidia Buble s-a vopsit roz și și-a arătat noul look pe pagina de Instagram. Imediat cum a venit din Asia Express, blondina a dat fuga la coafor pentru o schimbare de-a dreptul îndrăzneață.

„Pink situation”, a scris ea alături de fotografia cu părul roz și o coafură retro.

Fanii au rămas plăcut surprinși de schimbarea pe care Lidia Buble a făcut-o, iar dovada este faptul că artista a strâns peste 16.000 de aprecieri în mai puțin de o zi. În plus, comentariile de apreciere au curs pe pagina cântăreței.

Cum a fost la Asia Express

Lidia Buble a povestit despre experiența Asia Express. Deși s-a uitat la sezoanele anterioare, vedeta spune că nu se compară cu ce se întâmplă cu adevărat „pe teren”.

”N-ai cum să știi ce se întâmplă cu adevărat în Asia Express dacă nu ești aici. Ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și ești nedormit, nemâncat, toate pe tine, e totul altfel. Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi pentru că în general reușim să ne facem foarte repede plăcute.

Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei, știi cum ne înțelegem, ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse, se uita la noi cu dispreț, așa.

Prima zi nu o să o uităm niciodată, aia a fost cea mai grea, toată lumea râdea de noi, nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, că nu au ce mânca, că nu au unde să doarmă, ne spuneau să intrăm în grajd să dormim.

Efectiv aveam să dormim într-un grajd, într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă. M-am obișnuit cu cerșitul.

Prima dată am cerșit de la un băiat, avea o plasă cu vreo 20 de franzele. M-am târguit cu el vreo cinci minute, dar în final mi-a dat. Sunt zile în care nici nu cheltuim acel euro. Mă opresc pe stradă și le cer oamenilor sau le spun șoferilor să ne ia de mâncare”, a spus Lidia Buble în Jurnal de Asia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI