Lidia Buble, tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale. De la cine s-a inspirat cântăreața

Lidia Buble, tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale. De la cine s-a inspirat cântăreața
Lidia Buble si-a facut un tatuaj identic cu cel al unei celebritati internationale.jpg

Lidia Buble a ales să își tatueze un simbol cu mare însemnătate pentru ea, însă nu este singura vedeta care s-a gândit la acest tatuaj.

Lidia Buble, tatuaj identic cu al unei mari vedete internaționale

Lidia Buble are un tatuaj identical cu cel al Arianei Grande, o celebritate internațională. Cântăreața noastră și-a tatuat recent un contur de semilună. Decizia Lidiei a venit după ce a lansat anul trecut piesa numită La Luna, alături de Jay Maly și Costi Ioniță.

Vedeta și-a făcut tatuajul pe omoplat, în timp ce Ariana Grande îl are în spatele urechii și a decis să și-l tatueze după ce a lansat melodia Moonlight, în 2018.

Lidia Buble și-a îndepărtat un tatuaj

Și pentru că nu toate alegerile Lidiei Buble au fost inspirate, vedeta a decis să își șteargă unul dintre mesajele de pe corp.

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, artista le-a dezvăluit fanilor că vrea să își scoată niște tatuaje mai vechi.

”Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, a spus Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a continuat vedeta să își țină fanii la curent.

Se pare că ar fi fost vorba despre un tatuaj pe posterior cu o coroană de rege. Fanii Lidiei au spus că tatuajul ar fi fost făcut pentru Răzvan.

„Tatuajul ei este pentru un bărbat căruia îi va zice: ‘Dacă vei vedea asta (nr. fundul), înseamnă că ești un rege’”.

Noul tatuaj cu semiluna vine în cinstea melodiei scoasă de Buble. Piesa a ajuns să fie difuzată pe unul dintre cele mai mari posturi de radio din lume.

Când îți dorești și visezi tot mai departe, atunci lucrurile ți se întâmplă…așa cum ți-ai dorit. Pot spune că am visat la acest moment. Momentul în care pasiunea și determinarea să se regăsească în zâmbetele, trăirile și satisfacția fiecăruia dintre voi. Da, datorită vouă și a celor care au contribuit ca piesa „La Luna” să ajungă peste hotare!”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI