Lidia Buble, cea mai șocantă apariție de până acum. Cum a fost fotografiată iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble, cea mai șocantă apariție de până acum. Cum a fost fotografiată iubita lui Răzvan Simion
Lidia Buble, cea mai șocantă apariție de până acum. Cum a fost fotografiată iubita lui Răzvan Simion

Cântăreața și-a petrecut sărbătorile de iarnă departe de Răzvan Simion. Artista a dezvăluit și motivul pentru care nu a petrecut sărbătoile în compania partenerului de viață, ci doar în familie.

Lidia Buble, cea mai șocantă apariție de până acum

Dar asta nu este tot. Tânăra solistă a reușit să șocheze audiența, pe rețelele de socializare, când a apărut mai altfel decât sunt obișnuiți fanii cu ea. Într-o postare pe Instagram, Lidia apareîntr-o postură exagerat de sexy.

Este vorba de un pictorial făcut de vedetă pentru cei de  la Touch Magazine, de altfel colaborarea vedetei cu revista datează încă din 2017. Atunci a fost intervievată de cei de la Touch, vorbind despre cariera ei, despre viața personală și despre multe alte lucruri.

Se pare că fosta”fată cuminte” a show-bizului românesc încearcă să iasă din zona de confort, șocândaudiența. Poate este bine, poate este rău, ceea ce contează este efectul asuprafanilor săi.

Nu de mult, Lidia Buble a intrat și în vizorul excentricei Iulia Albu, care a laudat-0 vedeta fiidn singura vedetă prezentă în cadrul Gala ELLE Style Awards care nu a primit nicio critică din partea Iuliei Albu.

„Deci, evident că nu putea să lipsească Lidia Buble. Dar, incidental, Lidia Buble are cea mai bună ținută de la acest eveniment. Chiar dacă pare greu de crezut, este o ținută foarte punk, îmi place foarte mult machiajul, zona asta. Este foarte greu să înțelegi zona asta. Asta am observat pentru că ceilalți nu au înțeles-o.

Aparent ea a avut acces la wikipedia. Îmi place că poartă o jachetă bărbătească și, oricum, una supradimensionată în combinație cu acest șort foarte scurt și foarte revealing în zona bombeului. Și îmi place chiar și încălțămintea, da. Îmi place că nu are geantă, că nu este deloc glamour și îmi place felul în care pozează pentru că de fapt atitudinea este esența stilului punk”, a transmis Iulia Albu în cadrul clipului de pe YouTube.