Lidia Buble și Răzvan Simion se despart chiar în prag de Sărbători. Reacția dură a artistei i-a șocat pe toți: “Nu are ce căuta la mine”

Lidia Buble și Răzvan Simion se despart chiar în prag de Sărbători. Reacția dură a artistei i-a șocat pe toți: “Nu are ce căuta la mine”

Lidia Buble a avut o reacție cât se poate de dură și prin care a reușit să își șocheze fanii, chiar în pragul Sărbătorilor de iarnă. Artista și prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 nu se vor prezenta în calitate de cuplu, pe la diversele petreceri găzduite cu prilejul Crăciunului. Mai mult, chiar vedeta a dezvăluit ce va face peste câteva zile, dar și unde o va prinde, cel mai probabil, trecerea dintre ani.

Lidia Buble și Răzvan Simion se despart chiar în prag de Sărbători

Lidia Buble și Răzvan Simion au luat o pauză unul de la celălalt, de Sărbători. Chit că mai e puțin până când va fi marcat startul unui nou an, 2020 ar putea să nu îi găsească pe cei doi împreună. Lidia Buble va merge acasă la părinții săi, un loc în care prezentatorul TV nu are ce căuta, după cum a punctat chiar ea. Se pare că ruptura înainte de Crăciun s-a produs după ce vedeta i-a pus anumite condiții lui Răzvan Simion. Totul a ieșit la iveală de curând, spre marea uimire a celor care o apreciază pe Lidia Buble.

Lidia Buble și Răzvan Simion se despart chiar în prag de Sărbători. Reacția dură a artistei i-a șocat pe toți: “Nu are ce căuta la mine”
Lidia Buble a dezvăluit motivul pentru care va petrece Sărbătorile de Iarnă departe de Răzvan Simion

Cuplul de vedete va fi despărțit de Sărbători și Lidia plănuiește să petreacă timp cu familia ei, atât cu părinții, cât și cu frații și surorile sale. Cântăreața a lăsat să se înțeleagă foarte clar că vrea să devină soția lui Răzvan Simion și s-a săturat să aștepte până când va primi inelul. De aceea, pare să-i fi dat un soi de ultimatum iubitului ei de la matinalul Antena 1.

Reacția dură a artistei: “Nu are ce căuta la mine”

„De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă.”, a povestit Lidia Buble, potrivit viva.ro.

Răzvan Simion încă nu i-a cunoscut pe părinții iubitei sale, deși a avut prilejul să o facă, de numeroase ori. Regulile stricte din familia Lidiei Buble, însă, i-au dat acestuia de gândit și nu pare să aibă de gând prea curând să meargă spre această direcție.

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie.”, a mai dezvăluit Lidia Buble, într-un interviu acordat recent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI