Lidia Buble a anunțat când se va retrage din muzică. ”Mă duc spre Biserică, de unde am venit!”

Lidia Buble a anunțat când se va retrage din muzică. ”Mă duc spre Biserică, de unde am venit!”
Lidia Buble, fără pic de rușine. Cum s-a pozat în pat iubita lui Răzvan Simion

Lidia Buble a dezvăluit ce va face după ce se va retrage din industria muzicală. Artista a declarat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, că se va îndrepta din nou către biserică, spre surprinderea lui Cătălin Bordea. Lidia face parte din cultul creștin Penticostal.

Lidia Buble a anunțat când se va retrage din muzică

Cântăreața a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, moderată de Cătălin Bordea și a mărturisit că la un moment dat va începe să se retragă ușor, ușor din industria muzicală și se va îndrepta către locul în care a învățat să cânte, adică biserica.

„La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică”, a declarat Lidia Buble.

„Cum te duci mă către Biserică?”, a întrebat-o Bordea uimit.

„Mă duc de unde am venit”, a răspuns artista.

Lidia Buble are un nou look. Artista și-a impresionat fanii pe Instagram

Lidia Buble nu a precizat când va avea loc această schimbare în viața ei, dar are de gând să își încânte fanii ani buni de acum încolo. Ea spune că vrea să fie cât mai originală, de aceea nu se machiază și nu se îmbracă precum alte persoane din industria muzicală.

„Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a declarat cântăreața.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele Kamelia și Noi simțim la fel se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI