Lidia Buble, schimbare totală înainte de Crăciun. Ce va face artista: este total neașteptat

Lidia Buble, schimbare totală înainte de Crăciun. Ce va face artista: este total neașteptat
Ce va face Lidia Buble înainte de Crăciun

Una dintre cele mai iubite artiste din România este Lidia Buble. Cântăreața mereu ne lasă uimiți cu mărturisirile sale. În timpul filmărilor pentru ”Marea Unire ZU”, ediția de anul acesta, Lidia a vorbit despre un alt artist român pe care îl apreciază.

Lidia Buble, schimbare totală înainte de Crăciun

În fața camerelor de vederi, Lidia Bule a mărturisit ce sentimente are pentru Paul Surugiu (Fuego). Artistul îi este partener pe scena celui mai mare concert din pandemie.

”Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a declarat Lidia Buble lui Adi Mihăilă ”The Hitman”.

Mai mult, Lidia vine și cu o mare surpriză pentru toată lumea. Artista a spus că lucrează deja de luni de zile la un album de muzică populară. Totodată, ea nu exclude posibilitatea de a colabora cu Fuego.

”Ca să dau din casă, pregătesc un album de muzică populară. Lucrăm la asta de vreo 2 luni de zile. M-am întâlnit cu Paul zilele trecute și ne-am gândit că ne-ar plăcea să facem ceva împreună.”, a mărturisit Lidia Buble, potrivit Ciao.ro.

Nici Fuego nu exclude o colaborare

De asemenea, Fuego spune că ar vrea arate tinerilor că poate să cânte și alt gen de muzică. Dacă Lidia Buble a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, acum a venit rândul său să demonstreze că poate să cânte ceva modern.

”Mi-aș dori un proiect modern pentru că vreau să arăt tinerilor că știu să cânt și altfel de muzică. Uite, Lidia a cântat ”Casa părintească nu se vinde”, deci lumea știe că ea poate să cânte stilul meu. Acum a venit rândul meu să arăt. Ceva modern… Am rupe gura târgului!”, a completat Fuego.

Lidia Buble și Fuego au fost invitați să facă un duet în cadrul celui mai mare concert din pandemie, cea de-a 10-a ediție ”Marea Unire ZU”. Cei doi artiști au reușit să impresioneze pe toată lumea cu o interpretare incredibilă a uneia dintre cele mai îndrăgite melodii românești din toate timpurile.

Artiștii care participă la ”Marea Unire ZU”

Artiștii care au acceptat să fie parte din ediția din 2020 ”Marea Unire ZU” sunt: The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan

Surpriza pregătită de cei doi artiști pentru această ediție va putea fi urmărită pe 1 decembrie, imediat după emisiunea ”Chefi la cuțite”, pe toate platformele Radio ZU (onair, online pe radiozu.ro, și pe pagina de facebook) și pe Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI