Mario Fresh a spart banca pentru noua mașină de lux. Câți bani a dat iubitul Alexiei Eram

Mario Fresh a spart banca pentru noua mașină de lux. Câți bani a dat iubitul Alexiei Eram
Câți bani a dat Mario Fresh pe noua mașină de lux

S-ar părea că Mario Fresh o duce cât se poate de bine. Iubitul Alexiei Eram a decis să îți cumpere un bolid de lux foarte scump. Cântărețul le-a prezentat fanilor noua mașină care urmează să fie modificată.

Mario Fresh și-a cumpărat o noua mașină de lux

Cu toate că trecem prin această perioadă dificilă, în care criza generată de pandemia de coronavirus a afectat întreaga planetă, lui Mario Fresh nu pare s-i lipsească ceva. Așadar, tânărul cântăreț s-a hotărât să-și cumpere un bolid de lux foarte scump, a cărui valoare se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Pe rețelele de socializare, tânărul artist s-a lăudat cu un nou Mercedes, care urmează treacă și printr-o serie de  schimbări, pentru ca totul să fie exact cum îi place lui. Așadar, Mario Fresh mai are de așteptat câtva timp până când se va putea bucura de rezultatul final, iar plimbările cu noul bolid vor fi o adevărată senzație.

Fanii l-au felicitat pe Mario Fresh

Ca de obicei, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Majoritatea acestora fiind încântați, l-au felicitat pe Mario Fresh pentru performanța la care a ajuns în acest moment. Totodată, tânărul cântăreț le-a cerut admiratorilor săi păreri cu privire la modificările pe care le-ar putea aduce bolidului. Opiniile fanilor au fost împărțite.

„După o perioadă de 2 luni de mers cu aproape toate mijloacele de transport, m-am hotărât și eu la una >. În scurt timp încep modificările. Idei ceva?”, a scris Mario Fresh la postarea sa, potrivit Spynews.ro.

Relația lui Mario Fresh și Alexia Eram

Cei doi tineri trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai mulți ani. Mario Fresh și Alexia Eram au arătat că fac o echipă bună atât pe plan sentimental, cât și pe cel sentimental. Tinerii artiști s-au bucurat de un succes enorm în industria muzicală. Mai mult, în privința vieții de cuplu, se poate afirma că au o relație la care mulți visează, simțindu-se extrem de bine unul în compania celuilalt.

Alexia și Mario au o poveste de dragoste interesantă și chiar fiică celebrei prezentatoare TV Andreea Esca, a povestit despre cum s-au întâlnit. Tânăra a spus că îl plăcea pe Mario Fresh ca artist și chiar voia să-l cunoască. Așadar, în anul 2016 ea a participat la lansarea piesei ”Ziua mea”, iar mama Alexiei i-a cerut Antoniei să-l cunoască, după cum a spus Alexia Eram pentru Unica.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI