Lidia Buble s-a sărutat cu un străin la Asia Express. Sora ei a fost șocată

Lidia Buble s-a sărutat cu un străin la Asia Express. Sora ei a fost șocată
Lidia Buble, sărut cu un străin la Asia Express sursă foto captură video

Probele de la Asia Express devin din ce în ce mai dure și tensiunea atinge cote maxime! Lidia Buble s-a sărutat cu un străin pe o plajă, însă a ajuns în scurt timp la discuții aprinse cu sora ei după acest moment.

Lidia Buble, protagonista unui sărut la Asia Express. Ce a fost nevoită să facă

Stresul se adună pentru concurenții care vor să ajungă la marele premiu. Vedetele de la Asia Express își dau silința pentru a depăși orice provocare din competiție, însă nu se pot feri mereu de anumite discuții aprinse. De această dată, Lidia Buble și Estera s-au certat în timpul unei probe.

Lidia Buble a fost nevoită să sărute un tânăr oarecare în timpul unei probe. Acest sărut a făcut parte din probele semifinalei Asia Express. Sora ei, Estera, filma toată scena, însă nu a reușit să surprindă momentul așa cum ar fi trebuit. Între timp, cântăreața și-a dat silința ca totul să iasă bine.

Ce s-a întâmplat între Lidia Buble și Estera la Asia Express.

Filmarea nu a fost una extrem de reușită, astfel că Lidia Buble a luat o decizie drastică în timpul probei. Aceasta a fost de părere că Estera ar trebui să îi ia locul pentru a putea filma, însă sora ei a răbufnit. Un adevărat conflict s-a iscat între cele două surori de la această probă destul de dificilă.

„Eu nu mă pup cu alți bărbați! Îmi pare rău, sunt măritată. Ce vrei, să mă pup aici cu toată lumea?!”, a zis Estera când Lidia Buble i-a cerut să îi ia locul.

Lidia Buble, replică acidă. Ce a zis artista

Între timp, Lidia Buble nu a stat pe gânduri și a oferit replica. Cântăreața a explicat că a fost nevoită să fie protagonista unui sărut pe plajă pentru a depăși proba din semifinala Asia Express. Vedeta a mărturisit că nu i-a convenit ce a trebuit să facă.

„Cum să-mi zici că mă pup cu toți pe plajă, că nu m-am pupat cu toți, m-am pupat cu unul singur, dar ca să ajung la îndeplinirea probei.”, a zis și Lidia Buble la Asia Express.

Concurenții încearcă din răsputeri să depășească orice clipă dificilă de la Asia Express. Competiția a venit cu o situație tensionată și între Mihai și Elwira Petre, care au avut parte de o discuție aprinsă din cauza unei probe. Aceștia erau nevoiți să mănânce o anumită brânză cu ulei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI