Lidia Buble i-a șocat pe toți la Asia Express: ‘Vreau să mă mărit’

Lidia Buble i-a șocat pe toți la Asia Express: ‘Vreau să mă mărit’
Lidia Buble, anunț special pentru fani

Lidia Buble i-a surprins pe fanii emisiunii „Asia Express’. Vedeta a făcut un anunț deosebit și mult așteptat în fața tuturor. Solista a venit cu mai multe detalii despre ziua cea mare.

Lidia Buble, anunț deosebit pentru fani

Lidia Buble și sora ei cea mare se află din ce în ce mai aproape de finala competiției Asia Express. Cele două au surprins pe toată lumea cu relația lor extrem de strânsă și cu faptul că sunt extrem de ambițioase. Solista a fost plăcut surprinsă de o probă din ultima ediție după ce i-a fost legat un șnur pentru noroc în dragoste.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

Cântăreața iubește din nou

Amintim că Lidia Buble formează un cuplu de câteva luni bune cu actorul cubanez Harlys Becerra. Cei doi au fost în vacanță împreună, iar ulterior artistul a venit și el în România pentru a-i cunoaște familie.

Nu este pentru prima oară când blondina susține că vrea să facă pasul cel mare alături de un bărbat pentru că a menționat de planuri mărețe și în timpul relației cu Răzvan Simion. S-a zvonit că acesta ar fi fost motivul pentru care cei doi au ajuns în cele din urmă să nu se înțeleagă.

Matinalul de la Antena nu se grăbea deloc să ajungă din nou la altar și să aibă copii, spuneau atunci gurile rele. Timpul a trecut și ambii și-au găsit un alt partener care să le aducă fericire.

„Sunt fericită pentru mine”

„Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu.

Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, sunt declarațiile făcute de Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI