Eliminare în lacrimi la Asia Express. Concurenții au izbucnit în plâns, nimeni nu se aștepta

Eliminare în lacrimi la Asia Express. Concurenții au izbucnit în plâns, nimeni nu se aștepta
Ce echipă a plecat de la Asia Express

În competiția Asia Express nu au mai rămas foarte multe echipe, așa că orice despărțire este una extem de dureroasă. Două vedete din show au fost nevoite să renunțe la visul de a ajunge la premiul cel mare, așa că plecarea lor a fost una foarte tristă.

Ce echipă a părăsit Asia Express. Concurenții nu și-au putut abține lacrimile

Emisiunea Asia Express devine din ce în ce mai emoționantă! Concurenții au ajuns extrem de departe în competiție, așa că mulți nici nu vor să conceapă că ar putea să plece acasă după ce au bătut un drum așa de lung. Se pare că Eliza și Cosmin Natanticu nu și-au putut abține lacrimile când au aflat verdictul.

Doar trei ediții îi mai despart pe concurenți de marea finală. Eliza și Cosmin Natanticu nu vor putea să meargă mai departe în Ierusalim, unde o să aibă loc ultima parte a competiției. Deznodământul a venit ca un trăznet pentru cei doi, ținând cont că diamantul din cufărul lor a fost roșu.

„Trebuie să ne luăm adio”

Eliza și Cosmin Natanticu au început să plângă după ce au aflat că au fost eliminați. Cei doi și-au amintit de toate momentele pe care le-au trăit la Asia Express. Aceștia le-au mulțumit concurenților care au participat în emisiune, explicând că își cer scuze dacă i-au supărat și abia așteaptă să îi revadă.

„Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea (…) Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte, sunteți foarte tari.

Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni.”, a spus Cosmin Natanticu după ce a aflat de eliminare.

Ce echipe au rămas la Asia Express

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, le-a mulțumit tuturor pentru această experiență intensă. De asemenea, ea a ținut să le aducă mulțumiri și colegilor, mai ales pentru că toți cei care au participat la Asia Express au petrecut o lungă perioadă împreună, s-au cunoscut și au avut ce învăța unii de la alții.

În competiție au mai rămas trei echipe. Lidia Buble și Estera, Cuza și Emi, dar și Mihai Petre și Elwira vor încerca să ajungă la ultima fază din Asia Express. Totuși, doar 4 dintre vedete vor participa în cursa pentru premiul cel mare, așa că emisiunea o să devină din ce în ce mai grea.