Lidia Buble s-a despărțit de iubit și a pus ochii pe altă vedetă de la Asia Express. De cine îi place, de fapt

Lidia Buble s-a despărțit de iubit și a pus ochii pe altă vedetă de la Asia Express. De cine îi place, de fapt
Lidia Buble a pus ochii pe un fost coleg de la Asia Express

Lidia Buble nu a avut noroc în dragoste nici de această dată, după ce faimoasa artistă și iubitul ei cubanez Harlys Becerra s-au despărțit. Veșnic optimistă, așa cum o știm dintotdeauna, fosta concurentă de la Asia Express nu se dă bătută și caută, în continuare, iubirea. Mai mult de atât, circulă anumite zvonuri potrivit cărora cântăreața ar fi pus, deja, ochii pe un bărbat din showbizul românesc.

Lidiei Buble îi place de un fost coleg de la Asia Express?

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit, iar frumoasa artistă este, din nou, în căutarea unei noi povești de iubire. Deși păreau extrem de fericiți împreună, fosta concurentă de la Asia Express a avut mai multe motive pentru care a decis să rupă relația cu actorul cubanez.

Distanța geografică și-a spus cuvântul, până la urmă, în cazul celor doi, iar cântăreața a mărturisit că dorește să se concentreze mai mult pe carieră și proiectele sale viitoare, în perioada următoare. Se pare că ruptura s-a produs după difuzarea finalei Asia Express 4.

Cu toate acestea, blondina nu s-a sfiit în a recunoaște, de multe ori, faptul că își dorește să se căsătorească și să găsească bărbatul potrivit alături de care să-și întemeieze o familie.

Deși a căutat iubirea și pe Drumul Împăraților, nu a fost să fie pentru celebra cântăreață. Lidia Buble și actorul cubanez s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni.

„M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă!”

Harlys Becerra este istorie, întrucât Lidia Buble pare să fi pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu, fostul său coleg din al treilea sezon Asia Express. Prieteni buni și colegi de breaslă, cei doi artiști s-au înțeles foarte bine în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Mai mult de atât, Lidia și Cuza s-au reîntâlnit, recent, la o petrecere din Capitală, acolo unde au fost în centrul atenției. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a glumit pe tema unei posibile căsătorii între ea și solistul de la Noaptea Târziu, la îndemnul fanilor săi de pe Instagram.

Lidia Buble i-a spus lui Cuza că așteaptă să o ceară de soție, moment în care prietenii virtuali ai blondinei s-au amuzat copios. Binențeles, totul a fost spus sub formă de glumă.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară”, a spus răspicat Lidia Buble.

„Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe Revolut.”, i-a răspuns fostul iubit al Ramonei Olaru de la Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI