Ce a spus Răzvan Simion despre Lidia Buble deși s-au despărțit de mult. Totul e public VIDEO

Ce a spus Răzvan Simion despre Lidia Buble deși s-au despărțit de mult. Totul e public VIDEO
Ce a spus Răzvan Simion despre Lidia Buble deși s-au despărțit de mult

Răzvan Simion a vorbit despre Lidia Buble, deși cei doi nu mai formează de mult un cuplu. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan. Într-un podcast al lui Damian Drăghici, prezentatorul s-a exprimat în ce privește fostele sale relații.

Ce a spus Răzvan Simion despre Lidia Buble deși s-au despărțit de mult

Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan, arhitect de meserie, însă acesta a trecut printr-un divorț, dar și printr-o despărțire. El a spus că nu regretă mariajul cu mama copiilor săi, Diana, dar nici relația cu artista Lidia Buble. El a spus că a avut de învățat de la fiecare femeie din viața sa. Răzvan Simion a divorțat de soția sa în anul 2015, apoi a avut o relație cu Lidia Buble, care s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an.

În podcastul amintit, Răzvan Simion a afirmat că a înțeles că fiecare etapă din viața sa așa a trebuit să se întâmple și că a acceptat că așa trebuiau să fie lucrurile.

„Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi.

Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a spus el în podcastul lui Damian Drăghici.

„Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul”

Răzvan Simion a declarat că și-a găsit din nou echilibrul și că a reușit să se completeze cu actuala sa parteneră. Mai mult, el nu exclude nici varianta de a merge din nou în fața altarului, dar nici posibilitatea de a deveni din nou tată, întrucât și partenera sa își dorește să devină mamă. Răzvan Simion a spus că pe plan sentimental urmează să crească, alături de iubita sa.

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI