Răzvan Simion, relație amoroasă cu o vedetă de la Antena 1?! Informații surpriză, de ultimă oră

Răzvan Simion, relație amoroasă cu o vedetă de la Antena 1?! Informații surpriză, de ultimă oră
Răzvan Simion și Ramona Olaru surprinși altfel

Pe seama lui Răzvan Simion au circulat zvonuri că și-ar fi găsit alinarea în altă parte. Nu s-a știut cine ar fi noua iubită. Asta până de curând cănd lucrurile au început să iasă la iveală. Surpriza a fost mre atunci când Răzvan Simion a fost surprins, în fara platoului de filmare, la braț cu o colegă de trust.

Răzvan Simion și Ramona Olaru surprinși altfel

Dacă până de curând multă lume se întreba cine ar fi noua parteneră din viața lui Răzvan Simion. Acum, s-ar putea să li se răspundă la această întrebare, mai repede decât se așteptau. Paparazzi Cancan.ro au decis să vadă ce mai face Răzvan Simion, și nu mică le-a fost surpriza când l-au văzut la braț cu asistenta ”Neatza”, Ramona Olaru.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion era văzut în compania unei brunete misterioase, despre care nu s-a aflat mare lucru. Acum, însă, surse apropiate moderatorului, vorbesc despre o posibilă idilă cu Ramona Olaru, asistenta emisiunii matinale de la Atena 1.

”Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită,fata brunetă, dar încă mai primește mesaje de la fosta, artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin.

Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații.”, au povesdtit surse apropiate celor de la Cancan.ro.

Totul ar fi decurs firesc între cei doi

”El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza. Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi.

Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”; le-au mai povestit surse apropiate celor de la Cancan.

Cum era și firesc, dacă e să ne luăm după afirmațiile de mai sus, flirtul, sau mica idilă dintre cei doi a crescut firesc, având în vedere că sunt colegi de platou. Răzvan Simion, acum singur, la fel și Ramona Olrau, s-au apropiat mai mult, iar relația ar putea fi una frumoasă, mai spun apropiații.

Există deja o chimie între cei doi, care s-a putut observa pe platoul de la ”Neatza”. Deocamdată niciunul dintre ei nu a vorbit despre chimia dintre ei, dar nu ar surprinde pe nimeni, dacă ar anunța că sunt împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI