Lidia Buble, prima reacție publică, după ce s-a spus că s-a despărțit de Răzvan Simion

Lidia Buble, prima reacție publică, după ce s-a spus că s-a despărțit de Răzvan Simion
Ce spune Lidia Buble despre relația sa cu Răzvan Simion?

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de cinci ani, fiind una din cele mai urmărite perechi de pe micile ecrane. Dar de câteva zile încoace, circulă mai multe zvonuri cu privire la o eventuală despărțire dintre cei doi. Ce se întâmplă de fapt cu relația lor?

Lidia Buble, despărțire de Răzvan Simion? Ce spune artista

Relația pe care Lidia Buble o are cu prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani este una din cele mai frumoase câteva s-au văzut în showbiz-ul românesc. Însă, de câteva zile, face înconjurul internetului o veste care nu e tocmai una buna și anume faptul că cei doi nu ar mai forma o pereche. Să fie oare relația lor pe marginea prăpastiei? Mulți s-au întrebat dacă este adevărat sau nu. Un fan a întrebat-o pe Lidia, printr-un comentariu la o fotografie de-a ei, dacă aceasta a făcut sau nu acest pas.

Raspunsul Lidie Buble
Raspunsul Lidie Buble cu privire la relația sa

„Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”, i-a scris într-un comentariu un utilizator, potrivit spynews.ro.

„Câinii latră mult”, a fost răspunsul cântăreței, care s-a ferit totodată să ofere mai multe detalii.

La fel ca multe alte vedete, și Lidia Buble se ferește să discute despre aceste subiecte de natură personală.

Deși Lidia Buble este împreună deja cu Răzvan de ani buni, tatăl artistei nu îl cunoaște încă de Rzăvan, pe motiv că Viorel Buble, pastor la o biserică penticostală din Deva, nu părea inițial să creadă în povestea lor de dragoste, dar recent, acesta a insistat să îl cunoască. Din acest motiv, mai multă lume se întreabă, cu privire la cei doi, când vor face pasul cel mare de a-și uni destinele oficial, la starea civilă. Sau, mai bine zis, dacă îl vor face. Dar, firește, este lucru știut numai de ei doi, iar oamenii au nevoie de spațiu în aceste situații.

De la începutul acestui an, tânăra solistă a reușit să șocheze publicul, pe rețelele sociale, când a apărut mai altfel decât erau fanii obișnuiți fanii cu ea. Într-o postare pe Instagram, Lidia apare într-o ținută nemaivăzută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI