Cum a pierdut Lidia Buble 20.000 de euro dintr-un foc. Vestea cruntă primită (exclusiv)

Cum a pierdut Lidia Buble 20.000 de euro dintr-un foc. Vestea cruntă primită (exclusiv)
Cum a pierdut Lidia Buble 20.000 de euro dintr-un foc

Lidia Buble ar fi pierdut nu mai puțin de 20.000 de euro dintr-un foc, din cauza faptului că Huawei, celebra marcă de telefoane și dispozitive electronice inteligente, a cărei imagine este artista, ar fi rupt contractul de colaborare cu aceasta. De peste un an, artista reprezintă imaginea Huawei, fapt care i-a adus venituri consistente. Însă colaborarea ar putea înceta anul acesta.

Cum a pierdut Lidia Buble 20.000 de euro dintr-un foc

În anul 2020, an de pandemie, artista Lidia Buble semna un contract de imagine cu firma Huawei, iar veniturile obținute din această colaborare i-au ținut „de cald” artistei, într-o perioadă în care concertele au fost suspendate. De altfel, artista semnase și un contract de 20.000 de euro pe an cu compania multinațională, dar el ar putea fi rupt.

Potrivit impact.ro, Huawei ar fi renunțat deja la colaborarea cu Lidia Buble, care, inițial, a fost imaginea telefonului Huawei P40 lite, iar în decembrie 2021, ea promova modelul Nova 9. Însă evenimentele din ultima perioadă din viața privată a artistei le-ar fi afectat imaginea celor de la Huawei.

Lidia Buble este în continuare anchetată de procurori într-un dosar de mită, motiv pentru care compania originară din China ar fi luat în calcul ruperea colaborării cu artista.

„Lidia Buble și Huawei au un parteneriat care a rezultat în numeroase campanii realizate cu succes timp de mai bine de 2 ani. Referitor la situația menționată, suntem la curent cu ea, sperăm ca lucrurile să se clarifice curând”, au declarat cei de la Huawei, potrivit sursei citate.

Lidia Buble, în atenția DIICOT

Lidia Buble a ajuns în atenția Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), după ce a mituit doi polițiști rutieri, care au oprit-o la un control și au dorit să o supună testării etilotest.

Lidia Buble a fost însoțită de organele de poliție la un bancomat pentru a scoate banii cu care urma să îi mituiască pe polițiști. Ca urmare a acestui fapt, s-a deschis un dosar penal pentru dare și luare de mită, dosar care a fost trimis în judecată, iar Lidia Buble urmează să primească sentința în privința acestui caz.

De asemenea, în dosarul înregistrat la tribunalul Bucureşti, în data de 19 noiembrie, în afară de Lidia Buble, au mai fost trimise în judecată alte patru persoane: Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Daniela Reznicsek şi Dragos Ştefan Presură.

În fața procurorilor DIICTOT, artista a recunoscut tot ce a fost audiată de două ori. Lidia Buble a recunoscut faptul că consumase alcool și că se temea să nu fie testată cu aparatul etilotest.