Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ireal ce a trebuit să mănânce

Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ireal ce a trebuit să mănânce
Cântăreața Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cum a reacționat artista când a aflat ce trebuie să mănânce.

PRO TV a început să difuzeze show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Primele episoade arată deja o parte dintre provocările cu care au trebuit să se confrunte concurenții în jungla dominicană. La prima probă, vedetele din țara noastră au trebuit să mănânce tot ceea ce le era servit în farfurii. Bineînțeles, mâncărurile nu au fost deloc atrăgătoare. Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Află în rândurile de mai jos ce a fost nevoită să mănânce cântăreața.

Lidia Buble, în lacrimi la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

A început difuzarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Prima probă din cadrul competiției a constat în a consuma toate alimentele sau produsele care erau servite în farfurii. Fiind deja obișnuiți cu stilul de concursuri din Republica Dominicană, ne putem da seama ușor că nu a fost vorba despre mâncăruri atrăgătoare sau gustoase.

Concurenții au primit la masă tot felul de ciudățenii, de la ochi de vacă până la tocăniță de insecte. Lidia Buble, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră, a avut o adevărată cădere nervoasă când a descoperit ce i-a fost pus în farfurie. Artista a început să țipe, în timp ce pe obraji îi curgeau șiroaie de lacrimi.

„Nu pot, nu!”, a strigat Lidia Buble, când a văzut pentru prima dată ce i s-a pus în farfurie ca să mănânce.

Inițial, nu a crezut că poate să mănânce așa ceva, însă până la urmă și-a făcut curaj și a înghițit totul, până la ultima bucățică. Nu vă mai menținem curiozitatea stârnită și vă spunem exact ce a fost nevoită Lidia Buble să mănânce: o tarantulă.

Câți bani încasează cântăreața pentru a participa la show

Provocările din Republica Dominicană nu sunt deloc ușoare pentru Lidia Buble. Desigur, nici pentru ceilalți concurenți. S-a aflat, însă, că artista încasează o sumă impresionantă de bani pentru a face parte din echipa concurenților care participă la competiția din jungla dominicană.

Artista a părut, de-a lungul timpului, foarte entuziasmată de ideea de a-și testa nivelul de rezistență în traiul din sălbăticie. Când și-a anunțat fanii că urmează să se implice în proiectul cu pricina, cântăreața era numai zâmbet. Rămâne de văzut cât de puternică va fi Lidia Buble în fața situațiilor limită.

Cert este că efortul său nu rămâne deloc nerăsplătit. Lidia Buble primește una dintre cele mai mari sume de bani pentru a participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Potrivit informațiilor aflate de Playtech.ro, artista încasează 5.000 de euro/săptămână, potrivit contractului semnat cu PRO TV.

Urmăriți Playtech.ro și pe