Câți bani primesc concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lidia Buble ia o sumă colosală EXCLUSIV

Câți bani primesc concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lidia Buble ia o sumă colosală EXCLUSIV
Câți bani primesc concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cântăreața Lidia Buble încasează cei mai mulți bani.

Informație de ultimă oră privind banii încasați de vedetele care participă la celebrul show ce urmează să fie difuzat de PRO TV. Doisprezece celebrități se vor aventura în Republica Dominicană cu gândul la marele premiu. Știm deja cu toții că răsplata concurentului care își va depăși toate limitele în competiția din junglă va fi pe măsură.  Însă câți bani primesc concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” doar pentru a participa la emisiune este halucinant. Cântăreața Lidia Buble încasează una dintre cele mai mari sume, potrivit informațiilor aflate de Playtech.ro.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, în curând la PRO TV

PRO TV a făcut anunțul oficial. Începând cu data de 4 septembrie, postul de televiziune va difuza emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Show-ul filmat în Republica Dominicană, care a fost pus pe pauză timp de șapte ani de zile, va fi prezentat de Cabral și Adela Popescu.

Doisprezece vedete își vor testa limitele în junglă, sub ochii scrutători ai telespectatorilor. Celebritățile din România care au dat curs provocării sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (comediant).

Din edițiile trecute ale aceluiași show știm că marele premiu pentru care luptă toți concurenții amintiți anterior se ridica la suma de 40.000 de euro. Nu se știe, momentan, care este valoarea răsplății finale în acest an. În schimb, Playtech.ro a reușit să afleîn exclusivitate câți bani primesc concurenții din emisiune pentru a se aventura în Republica Dominicană.

Lidia Buble, unul dintre cei 12 concurenți care se vor lupta pentru marele premiu, încasează o sumă colosală de bani, potrivit informațiilor aflate de Playtech.ro. Artista pare destul de entuziasmată de ideea de a-și descoperi nivelul de rezistență în traiul din Republica Dominicană. Mai ales în circumstanțele în care a participat, recent, și la „Asia Express”.

Câți bani primesc concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble și-a anunțat fanii că va participa la competiția din jungla din Republica Dominicană într-o postare de pe Instagram. Cântăreața a precizat că paginile sale de pe platformele de socializare vor rămâne în grija unui prieten.

„Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară. Este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele vor rămâne în grija lui Alex.

Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele. Sunt curioasă de ce voi descoperi acolo. Nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”, le-a spus artista fanilor.

Revenind, Playtech.ro a aflat că Lidia Buble încasează o sumă nu mai mică de 5.000 de euro/săptămână, în timpul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, potrivit contractului semnat. Iată câți bani primesc și alți concurenți care participă la emisiunea PRO TV:

  • Giani Kiriță (fotbalist): 2.500 euro/săptămână;
  • Bia Kalifa (cântăreață și adult content creator): 2.500 euro/săptămână;
  • Cristi Mitrea (luptător MMA): 2.000 euro/săptămână.
Urmăriți Playtech.ro și pe