Lidia Buble, ‘în familie’ cu noul iubit. Nu mai există nicio îndoială, cei doi sunt la alt nivel acum

Lidia Buble, ‘în familie’ cu noul iubit. Nu mai există nicio îndoială, cei doi sunt la alt nivel acum
Lidia Buble, ‘in familie’ cu noul iubit

Lidia Buble și Harlys Becerra par să fi dus relația lor la nivelul următor. Dacă înainte se iubeau în secret, acum cei doi amorezi nu-și mai ascund povestea de dragoste. Cum s-au pozat „în familie”.

Dovada că relația dintre Lidia Buble și Harlys Becerra este serioasă

Lidia Buble și iubitul ei cubanez par să fie mai fericiți ca niciodată. Focoasa blondină și actorul Harlys Becerra nu își mai ascund povestea de iubire, din contră, nu se sfiesc să apară în public împreună. Recent, faimosul actor a postat câteva imagini pe InstaStories care i-au făcut pe fanii lui și ai artistei românce să fie extrem de entuziasmați.

Zilele acestea, cei doi amorezi sunt plecați în Toledo, acolo de unde au transmis multe imagini pe conturile lor de Instagram, în special la secțiunea de InstaStories. Mai mult de atât, Harlys Becerra a distribuit o postare unde a selectat melodia iubitei sale Lidia, semn că este un partener extrem de loial care o susține pe blondină din toate puterile sale.

Fotografiile cu cei doi împreună apar, pe zi ce trece, tot mai multe, iar ultima imagine pe care actorul cubanez a împărtășit-o cu fanii săi arată faptul că relația Lidiei Buble cu Harlys Becerra devine din ce în ce mai serioasă.

În poza respectivă, cei doi îndrăgostiți apar așezați unul lângă celălalt, înconjurați de alte persoane despre care fanii actorului au presupus că este vorba despre rudele sale din Spania.

În dreptul imaginii, iubitul Lidiei Buble a pus descrierea „În familie”, semn că actorul cubanez a introdus-o pe noua lui parteneră în cercurile sale apropiate de prieteni și a prezentat-o familiei sale.

Lidia Buble și Harlys Becerra și-au asumat relația pe Instagram

Aceasta nu este prima imagine în care cei doi apar împreună. Lidia Buble și Harlys Becerra au mai fost surprinși în aceleași fotografii alături de alți prieteni de-ai cuplului, semn că relația lor merge extrem de bine.

În ultimele luni, Lidia Buble și actorul din Vis a vis au dat de bănuit că între ei ar fi ceva mai mult decât o simplă amiciție, având în vedere faptul că și-au tot lăsat comentarii siropoase și aprecieri pe Instagram, ceea ce le-a dat de bănuit fanilor lor.

Acum, concurenta de la Asia Express și actualul ei iubit merg împreună în vacanțe exotice, postează imagini din aceleași locuri pe Instagram, iar fanii artistei se bucură să o vadă pe Lidia Buble că radiază de fericire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI