Dovada clară că Lidia Buble e îndrăgostită până peste cap de noul iubit, actorul cubanez Harlys Becerra

Dovada clară că Lidia Buble e îndrăgostită până peste cap de noul iubit, actorul cubanez Harlys Becerra
Dovada clara ca Lidia Buble e indragostita pana peste cap de noul iubit, actorul cubanez Harlys Becerra

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și populare artiste din România. După relația cu prezentatorul de la Neatza Răzvan Simion, blondina pare să iubească din nou. Cine este noul ei partener de viață și cum ar fi cucerit-o celebrul actor.

Cum a fost cucerită Lidia Buble de către iubitul actor

Soarele a răsărit și pe strada frumoasei Lidia Buble. Concurenta de la Asia Express iubește din nou, iar noul ei partener de viață ar fi actorul cubanez Harlys Becerra. Deși sunt discreți în privința relației lor, de când au făcut publică prima imagine în care apar împreună, fanii pot observa fericirea care se citește pe chipul solistei.

Artista și chipeșul actor din Visavis par să fie extrem de fericiți împreună, bucurându-se din plin unul de compania celuilalt. Concurenta de la Asia Express și actualul ei iubit merg împreună în vacanțe exotice, postează imagini din aceleași locuri pe Instagram, iar admiratorii cântăreței sunt extrem de încântați de faptul că Lidia Buble pare să fie pe zi ce trece tot mai îndrăgostită.

Dacă înainte se ascundeau de ochii presei, acum Lidia și iubitul ei își asumă relația. Recent, actorul cubanez a postat o imagine pe InstaStory în care apare alături de Lidia Buble și o prietenă de-a lor, semn că lucrurile par să fie extrem de serioase între cei doi amorezi.

Lidia Buble a vorbit despre marea iubire a vieții sale, Răzvan Simion

Deși a trecut mai bine de un an și jumătate de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, se pare că acum cei doi foști parteneri se înțeleg foarte bine și colaborează, în continuare, din punct de vedere profesional.

Cu toate acestea, acum câteva luni Lidia Buble declara faptul că Răzvan Simion ar fi fost marea dragoste a vieții sale.

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva.

Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste.

Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI