Cu cine s-au pozat Răzvan Simion și Daliana, iubita lui. Imaginea o va enerva pe Lidia Buble!

Cu cine s-au pozat Răzvan Simion și Daliana, iubita lui. Imaginea o va enerva pe Lidia Buble!
Cu cine s-au pozat Razvan Simion si Daliana, iubita lui. Imaginea o va enerva pe Lidia Buble!

Pentru Răzvan Simion, Lidia Buble este istorie! Faimosul prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani” iubește din nou și este extrem de fericit. Nu se ferește să le arate tuturor cât de îndrăgostit este de frumoasa lui parteneră, Daliana Răducan. Recent, cei doi au făcut un gest care sigur o va enerva pe fosta iubită, Lidia Buble.

Răzvan Simion și Daliana au făcut un gest care o va enerva pe Lidia Buble

Răzvan Simion și Daliana Răducan au o relație de iubire discretă, parcă nu la fel de mediatizată precum cea a moderatorului TV cu faimoasa Lidia Buble. Important este că se iubesc tot mai mult, pe zi ce trece, mai ales după imaginile pe care cei doi le postează pe internet. De curând, prezentatorul de la Neatza s-a pozat alături de iubită, cei doi copii și surpriză! A mai apărut cineva în cadru.

Vedeta TV și-a găsit alinarea în brațele brunetei Daliana Răducan, după despărțirea de Lidia Buble. Cu toate că fanii sperau ca cei doi să se împace și chiar să meargă în fața altarului, dorințele lor nu s-au îndeplinit. Fiecare și-a căutat fericirea în brațele altcuiva. Așa se face că Răzvan Simion a reînvățat să iubească datorită Dalianei Răducan.

Relația lor de iubire avansează

Ori de câte ori ies în oraș, cei doi se comportă ca niște adolescenți îndrăgostiți, care își demonstrează iubirea în public. Imaginile postate pe internet sunt grăitoare. Ceea ce au putut afla fanii recent este că relația lor a trecut la următoarul nivel.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ieșit în oraș, însă nu singuri, ci cu toată familia. Colegul lui Dani Oțil și-a luat cei doi copii din fosta căsnicie, pe Ianca și Tudor, dar și pe iubitul adolescentei, pentru a mânca la un restaurant de fițe din Capitală. Imaginea a fost postată pe InstaStory de către Răzvan Simion, cu un mesaj frumos: „Serile noastre”. Postarea sugerează că astfel de ieșiri în formula de față sunt destul de constante.

Detalii neștiute despre Daliana Răducan, iubita moderatorului TV

Daliana Răducan, actuala iubită a lui Răzvan Simion, nu este străină de lumina reflectoarelor. Tânăra de 31 de ani a făcut parte din echipa „Visuri la cheie”, emisiunea de la PRO TV, aceasta activând ca arhitect și designer de interior. De ceva timp, frumoasa brunetă îi colorează viața lui Răzvan Simion, care a învățat să iubească din nou după despărțirea dureroasă de artista Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI