Lidia Buble, în cele mai sexy ipostaze. Ce rochie a purtat la ziua unei prietene și cum s-a putut îmbrăca înainte

Lidia Buble, în cele mai sexy ipostaze. Ce rochie a purtat la ziua unei prietene și cum s-a putut îmbrăca înainte
Lidia Buble, fotografii în ipostaze foarte sexy

Lidia Buble plusează cu ținutele sexy! După ce recent și-a făcut apariția la sală într-un costum sport foarte trasparent, acum aduce fanilor fotografii cu ea în ipostaze din ce în ce mai neașteptate. Ce rochie a purtat la ziua unei prietene?

Lidia Buble, fotografii în ipostaze foarte sexy

Cei care o urmăresc pe Lidia Buble pe rețelele de socializare au observat că aceasta și-a schimbat foarte tare imaginea, mai cu seamă de când s-a despărțit de Răzvan Simion. Aceasta pare o altă persoană de la finele relației sale cu matinalul de la Antenă. Blondina se focusează acum pe ea și se reinvetează ca imagine. Tânăra abordează din ce în ce mai multe ținute care să îi dezvăluie trupul muncit intens la sală.

Fanii au putut sesiza schimbările drastice pe care le-a făcut de-a lungul anilor, mai ales de când s-a regăsit într-un scenariu vestimentar care să o avantajeze. Deși la începutul carierei și-a făcut apariția foarte timid, neobișnuită să-și pună corpul în valoare, dar totuși cu un potențial stilistic, acum e una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și mizează pe întregul pachet pe care îl aduce în prim-plan internauților.

Lidia Buble s-a tranformat într-o bombă sexy. Artista și-a făcut apariția ntr-o rochie superbă la ziua unei prietene
Lidia Buble s-a tranformat într-o bombă sexy. Artista și-a făcut apariția ntr-o rochie superbă la ziua unei prietene

Ce spune artista despre colaborarea cu solistul de la Vunk?

După noua colaborare dintre Vunk și Lidia, fanii celor doi s-au tot întrebat dacă între ei poate fi vorba despre ceva mai mult decât o relație profesională. Gândurile s-au dus în această zonă tocmai pentru că ambii au același statut amoros, iar internauții cred că le-ar sta bine unul lângă celălalt. Cu toate astea, artiștii au mărturisit că nu există nimic între ei și că doar s-au bucurat să-și exprime trăirile în piesa pe care au scos-o împreună. Amintim că solistul trupei Vunk a divorțat recent de mama celor doi copii ai săi, în timp ce Lidia se afișează tot singură după finele relației cu Răzvan Simion, bărbat cu care s-a iubit preț de 5 ani.

„Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a declarat Lidia Buble, la Teo Show. „Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a mărturisit cântărețul.