Lidia Buble, apariție incendiară în sala de forță. Cum s-a îmbrăcat: totul a fost transparent

Lidia Buble, apariție wow la sală. Transparențele au dominat ținuta artistei

Lidia Buble a uitat de tot tânăra blondină care abia își făcea curaj să apară îmbrăcată mai mulat în fața camerelor de luat vederi. Acum și-a asumat în totalitate statutul de persoană publică și de artistă și-și surprinde des fanii. Cum și-a făcut apariția la sală? Fanii se miră de îndrăzneala pe care o capătă aceasta pe zi ce trece.

Lidia Buble, apariție wow la sală. Transparențele au dominat ținuta artistei

Fosta iubită a lui Răzvan Simion se întrece pe zi ce trece! Aceasta a reușit ca în ultima apariție să le dea palpitații domnilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista a lăsat-o deoparte pe Lidia cea firavă, simplă, deloc extravagantă și timidă de cele mai multe ori și a scos-o la suprafață pe solista de azi. Imaginea ei a avut multe de suferit de-a lungul anilor, mai cu seamă că atunci când a venit în privirile atente ale publicului era încă foarte tânără și într-o descoperire continuă a ceea ce vrea să reprezinte ca persoană publică.  Acum, însă, lucrurile sunt foarte clare.

Lidia și-a ieșit din zona de confort pe toate planurile, iar deși suferința nu a sărit-o în perioada recentă, a reușit să se pună pe picioare și să-și îndrepte atenția asupra ei. Zis și făcut! Blondina are mare grijă la ce mănâncă și mulți din fanii ei o regăsesc des la sala de forță. Vedeta și-a făcut apariția într-un costum sport care îi lăsa la vedere…tot! Cu părul bine prins la spate, echipată cu tot ce avea nevoie, fosta iubită a matinalului de la Antenă a tras cu drag și spor din greu pentru a rămâne în formă, mai cu seamă că perioada pandemiei a adus urme pe trupurile tuturor.

Lidia Buble, extrem de sexy la sala de forță
Lidia Buble, extrem de sexy la sala de forță

„Nu vreau sa comentez acest subiect”

Pozele în care artista apare foarte apropiată alături de fratele Elenei Gheorghe au făcut înconjurul presei de scandal din România. Pentru a clarifica situația, celebrul fotbalist a venit cu o declarație care să stingă focul aprins de imagini. Costin a afirmat că are niște principii de familie puternice, deci implicit nu ar lega nimic mai mult cu o femeie care e deja într-o relație, precum era Lidia la aceaa vreme.

„Eu am niste principii de familie. Nu imi plac genul acesta de stiri si din acest motiv evit pe cat se poate viata mondena. Eu nu vorbesc despre viata mea privata si nu vreau sa comentez acest subiect”
Costin Gheorghe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI