Lidia Buble, implicată într-un accident rutier înaintea procesului în care e judecată pentru dare de mită. Ce au decis astăzi judecătorii EXCLUSIV

Lidia Buble, implicată într-un accident rutier înaintea procesului în care e judecată pentru dare de mită. Ce au decis astăzi judecătorii EXCLUSIV
Lidia Buble a avut un nou accident de masina

Eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, artista a revenit în țară cu câteva zile înaintea procesului care a avut astăzi la Tribunalul București, în care aceasta este judecată penru dare de mită. În cursul serii de ieri, Lidia Buble a fost implicată într-un accident auto, raportat la Biroul Accidente Ușoare de șoferul celeilalte mașini.

Lidia Buble, un nou accident rutier

Ghinioanele pe șosea se țin lanț de Lidia Buble. După episodul în care artista a acceptat să dea mită celor doi agenți care o opriseră în trafic, aflată la volanul mașinii sale, aceasta a fost implicată în cursul serii de ieri, într-un accident auto, pe strada Virgil Madgearu, din sectorul 1, accident raportat la Biroul Accidente Ușoare de șoferul celeilalte mașini, aseară, în jurul orei 21.30.

Lidia Buble a ajuns la poliție să dea declarație despre accident abia în cursul zilei de astăzi. Suprinzător, aceasta se poate bucura de permisul auto, deși este judecată, într-un dosar penal, pentru dare de mită.

Potrivit comunicatului dat la acea vreme de DIICOT, Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită, după ce a răspuns pozitiv cererii a doi agenți rutieri.

Prin actul de sesizare, s-a reținut faptul că la data de 15 februarie, în intervalul orar 02.32 -03. 11, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului București, inculpații, în calitate de lucrători de poliție în cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București, au pretins și au primit suma de 900 de lei de la Lidia Buble, pe care au oprit-o în trafic, pentru efectuarea unui control de rutină.

Cei trei sunt judecați, alături de alți doi inculpați, printre care și un amic de-al artistei, în stare de libertate, fiindu-le însă interzis să ia legătura între ei.

Chemată în instanță, pe 6 octombrie

Mai mult, Lidia Buble și celelalte persoane implicate în acel incident au avut termen chiar în cursul zilei de astăzi, la Tribunalul București.

Procesul a fost amânat pentru a treia oară, după ce unul dintre inculpați, mai precis unul dintre cei doi polițiști, Miulescu Constantin, a invocat lipsa de apărare.

Lidia Buble a revenit în capitală în urmă cu câteva zile, după ce a fost eliminată din cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Următorul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 6 octombrie.

Ce riscă artista

Artista riscă între 2 și 7 ani de închisoare sau muncă în folosul comunității. Pedeapsa sa ar putea fi însă una mai blândă, dat fiind faptul că artista e la prima abatere și a colaborat cu autoritățile pe toată perioada urmăririi penale.

Vedeta s-a aflat, la fel ca și ceilalți inculpați, sub măsura preventivă a controlului judiciar, măsură ce i-a fost însă ridicată, aceasta putând astfel să plece lă show-ul din Republica Dominicană.

Și Andreea Bălan a avut accident astăzi

Andreea Bălan este o altă vedetă care a ajuns astăzi la Biroul de Accidente Ușoare. Aflată la volanul mașinii sale, artista a intrat în coliziune cu un șofer ucrainean, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului. Mașina sa, marca Range Rover, a fost avariată destul de serios.