31 dec. 2021 | 08:12

Motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid. Puțini s-ar fi așteptat la asta

Monden
Motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid. Puțini s-ar fi așteptat la asta
Motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid.

Care este motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid. De altfel, în ultima perioadă, artista a călătorit destul de des, iar locul ales de cele mai multe ori a fost Madrid, capitala Spaniei. Deși părăsește România destul de des, artista susține că nu ar pleca vreodată definitiv din România, familia fiind cea care o ține strâns legată de familie.

Motivul pentru care Lidia Buble merge des la Madrid

Lidia Buble a fost mai tot timpul plecată în ultima perioadă, iar fanii acesteia au vrut să știe motivul deselor sale plecări. Artista a dezvăluit că alege des Madridul deoarece de acolo își face cumpărăturile pentru stilul vestimentar pe care îl abordează.

,,După bine cum știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care îl abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Andra Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă.

Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul. Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună”, a declarat arista pentru VIVA!

„Sunt plină de dragoste”

De altfel, Lidia Buble nu vrea să plece definitiv din România, întrucât aici se află cei mai dragi oameni din viața sa. Se știe faptul că are o relație strânsă cu familia sa, iar gândul de a sta departe de ea nu o împlinește. Cu toate acestea, Lidiei Buble i-ar plăcea să continue să călătorească.

,,Nu pot spune că m-aș muta, pentru că nu pot sta la o distanță foarte foarte mare de familie și cei dragi. Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă”, a mai declarat Lidia Buble pentru sursa citată.

În ce privește viața personală, Lidia Buble a declarat că iubește și este iubită.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există”, a spus vedeta în emisiunea „Teo Show”.

Recent, ea s-a despărțit de iubitul spaniol, de profesie actor. Ea a fost surprinsă de mai multe ori în compania unui om de afaceri din România, pe nume Horațiu Nicolau, în vârstă de 60 de ani.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Reguli de aur pentru îngrijirea pomilor fructiferi. Așa te vei bucura de roade bogate și sănătoase
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro