Lidia Buble, gest șocant la Antena 1! Ce a făcut în emisiune, de față cu Răzvan Simion

Lidia Buble, gest șocant la Antena 1! Ce a făcut în emisiune, de față cu Răzvan Simion
Lidia și Răzvan, prima întâlnire publică după despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit pentru prima oară după ce au anunțat că s-au despărțit. Cum s-au comportat cei doi la matinal și cum i-au surprins fanii?

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire publică după despărțire

Au trecut luni bune de la despărțirea neașteptată dintre Lidia și Răzvan, iar acum cei doi au avut ocazia să stea față-n față în public pentru prima oară de când și-au spus adio. Lidia a venit să-și lanseze noua piesă, iar matinalul nostru se afla la locul său de cinste, așa cum o face de ani buni. Artista s-a comportat puțin ciudat cu omul pe care l-a iubit 5 ani, au sesizat fanii care au urmărit în detaliu apariția foșilor iubiți împreună în văzul tuturor.

Revederea nu a fost nicidecum emoționantă, ci destul de rece, semn că lucrurile dintre ei s-au petrecut așa cum se zvoniseră, cu o vreme înainte de a fi văzuți separați. Vedetele s-au evitat pe toată durata discuției cu Lidia, iar când a venit momentul să-și cânte noul posibil hit, artista nici nu l-a privit. În timpul acesta, matinalul s-a comportat ca un adevărat fan – a filmat-o și s-a bucurat să o audă.

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima apariție publică de al despărțire
Lidia Buble și Răzvan Simion, prima apariție publică de al despărțire

„Anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas”

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acordEa este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”
Apropiații Lidiei (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI