Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar în lenjerie intimă

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar în lenjerie intimă
Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar în lenjerie intimă

Lidia Buble, o prezență activă în mediul online, înregistrează și pozează majoritatea momentele de zi cu zi din viața sa. De această dată, fanii au crezut că a filmat…mai mult decât trebuia. Aceasta a publicat un video în care apare în lenjerie intimă, alături de un bărbat, lucru care a ridicat multe semne de întrebare.

Lidia Buble s-a filmat lângă un alt bărbat. Cine este acesta

După separarea de Răzvan Simion, Lidia Buble a plecat în orașul natal, Deva, pentru a-și petrece timpul alături de familie. În urmă cu câteva săptămâni, artista s-a întors în Capitală pentru a-și continua activitățile. A filmat videoclipul cele mai noi piese, pe care o va lansa curând, și trece des pragul saloanelor de înfrumusețare. De altfel, tot înfrumusețarea a fost și nucleul noilor zvonuri.

Lidia Buble are grijă de aspectul său fizic și nu ratează nicio ședință de tratament sau o oră la sală. Recent, cântăreața s-a filmat în lenjerie intimă, alături de un bărbat. Deși fanii s-au gândit că este vorba despre viitorul partener din viața solistei, pentru moment, nu se pune vorba despre așa ceva.

Lidia face de câteva luni masaj cu bețe de bambus, pentru remodelarea siluetei, iar Dan Bujor este cel care are grijă ca ea să aibă un corp de invidiat, fără pic de celulită.

De când e singură, artista se afișează în ipostaze extrem de provocatoare

Lidia Buble și-a reluat activitatea după perioada de izolare. Aceasta lucrează la un nou single pe care îl promovează pe rețelele de socializare. De asemenea, solista și-a reluat și concertele, unde a aprins imaginația fanilor cu câteva mișcări neașteptate. Vedeta a fost purtată pe brațe de doi dintre bărbații din echipa sa și, în timp ce era în aer, a făcut câteva mișcări lascive cu picioarele, care au lăsat la vedere mai mult decât s-ar fi așteptat spectatorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI