Răzvan Simion, amănunte neştiute din relaţia cu Lidia Buble: „Se închide în cameră şi stă acolo”

Detalii neștiute din relația dintre Lidia Buble cu Răzvan Simion

Lidia Buble a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre relația pe care o are cu Răzvan Simion. Solista a mărturisit cum decurg episoadele mai puțin fericite dintre ei, despre gelozie și despre discuțiile de cuplu. Cum se înțeleg cei doi și cum fac față greutăților pe care le întâmpină?

Răzvan Simion și Lidia Buble, dezvăluiri despre relația lor

Din momentul în care au decis să-și asume relația până la capăt și să spulbere orice zvon, Lidia și Răzvan au ales totuși să nu fie atât de transparenți. Acest lucru s-a întâmplat în prima parte a relației lor, mai apoi lucrurile au venit de la sine, cei doi s-au obișnuitcu statutul pe care îl dețin acum, așa că nu se mai sfiesc să vorbească și despre mici picanterii din cuplu.

De curând, cântăreața a vorbid despre gelozie și discuțiile în cuplu, în cadrul unui interviu pentru emisiunea Star Matinal de Weekend. Prezentatorul de televiziune a răspuns categoric afirmativ la întrebarea despre gelozie. „Da! Păi cum? E cineva care a zis nu, la faza asta? Înseamnă că acolo iubirea s-a stins demult. Nu ne certăm Eu sunt genul ăla de femeie care se duce, se închide în cameră şi stă acolo. Şi te cerţi singur până îţi vine rău! Până te plictiseşti!”, a susțiut Simion, potrivit spynews.ro.

Răzvan Simion și Lidia Buble, detalii despre relația lor
Răzvan Simion și Lidia Buble, detalii despre relația lor

„Fiecare îşi are cariera lui, viaţa lui”

„Sunt şi eu! Îţi dai seama că sunt! Păi normal că sunt! Dar e doza aia frumoasă de gelozie. Doza aia care ar trebui să existe în fiecare relaţie”, a spus și Lidia Buble. „Eu m-aș certa, dar n-am cu cine”, a fost răspunsul cunoscutei cântărețe. Mai apoi, chiar prezentatorul de televiziune a deschis subiectul și a făcut mărturisiri cum nimeni n-ar fi crezut.

„Să nu crezi că ne sufocăm! Fiecare îşi are cariera lui, viaţa lui. Ştii? Să nu crezi că stăm unul cu altul până ne ies ochii de nervi. Ea are mult de mers prin ţară, ea lucrează mai mult noaptea, eu dimineaţa trebuie să fiu la program. Mai stau prin studiouri cu ea, dar na, cât îmi permite şi mie ficatul, vârsta şi programul. Nu ne certăm! Că n-am cu cine! Eu m-aş certa, dar n-am cu cine!”
Răzvan Simion

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI